KRŠ I LOM

OPET DIVLJAO Grdović s 3,6 promila zakucao Jaguara u betonski zid i završio u bolnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nepopravljivi Mladen Grdović postao je rekorder u stvaranju problema. Njegovim skandalima zbilja nema kraja.

Mladen Grdović opet je vozio pijan i skrivio prometnu nesreću u Zadru. 58-godišnji Grdović upravljao je svojim Jaguarom,kada je zbog neprilagođene brzine , prednjom lijevom stranom vozila udario u betonski zid dvorišta u Arbanasima, piše Zadarski list. Sve se dogodilo u noći sa srijede na četvrtak.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Grdović je zadobio je lakše tjelesne ozljede i prebačen je u Opću bolnicu Zadar u kojoj mu je pružena liječnička pomoć. Policija je Grdoviću izmjerila 2,4 promila alkohola u krvi, no nakon što je prevezen u bolnicu izmjereno mu je 3,6 promila te sanirana rana na glavi. Grdović je pušten iz bolnice te je poslan na kućnu njegu.Kao što smo ranije pisali, Mladen Grdović je do sada više puta vozio u pijanom stanju. Zadnju prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju imao prošle godine kada se Mercedesom zabio u prometni znak.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene