Okreće novi list u životu

Glumica izašla iz mentalne institucije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda tinejdžerskih filmova, Amanda Bynes, puštena je sa rehabilitacije i već ima planove za budućnost koje misli ostvariti na studiju modnog dizajna.

Mlada glumica Amanda Bynes puštena je s rehabilitacije i božićne blagdane će provesti u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes prepoznajete li je? Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

'Amanda i njena obitelj zahvaljuju svima na lijepim željama za  oporavak', izjavila je za People odvjetnica Amandine majke, Tamara Arminalk. Mlada glumica osjeća se puno bolje, i iako je puštena sa rehabilitacije njezina terapija se nastavlja i dalje u obiteljskom domu.

Problematična zvijezda na psihijatrijskom liječenju: Ima shizofreniju!

U planovima za budućnost Amanda ima namjeru posvetiti se studiju modnog dizajna. Naime, mlada glumica je već dizajnirala liniju odjeće za 'Steve & Barry' koja je nosila naziv 'Dear in August 2007', tako da joj to nije nepoznato područje.

Podsjećamo, problematična glumica, koja je privlačila pažnju javnosti nedoličnim statusima na društvenim mrežama i ispadima, smještena je u psihijatrijsku ustanovu nakon što je izazvala požar u obiteljskoj kući, a kasnije je premještena u privatnu mentalnu ustanovu.
27-godišnja glumica javnosti je poznata po tinejdžerskim filmovima 'She's the Man', 'Hairspray', a glumila je i u seriji 'All that'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene