Očarava ljepotom

19-godišnjakinja s Kosova favoritkinja za Miss svijeta - evo zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antigona Sejdiu, Miss Kosova jedna je od favoritkinja izbora za Miss svijeta. Otkrivamo vam nekoliko detalja o ovoj prekrasnoj 19-godišnjakinji.

Antigona Sejdiu je prva predstavnica Kosova na izboru za Miss svijeta. Svojim izgledom i ljepotom već je osvojila svijet jer svi pričaju o njoj i njezinoj iznimnoj ljepoti.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkriveno Zbog prijetnji ekstremista Miss svijeta definitivno na Baliju!

Naime, prema kladionicama Antigona se nalazi na 11. mjestu u ukupnom poretku od 131 zemlje na natjecanju.

>> Miss Kosova sviđa se i našoj velikoj većini!

>> Miss Kosova favoritkinja, cure iz bivše 'Juge' nisu joj 'ni do koljena'!

Ova ljepotica ima 19 godina te je rođena u Njemačkoj, a nedavno se preselila u Prištinu gdje studira ekonomiju. Sebe opisuje kao prijateljski nastrojenu osobu, a u budućnosti bi htjela ostvariti uspješnu karijeru u poduzetništvu te planira naporno učiti kako bi to postigla

Antigona u slobodno vrijeme voli slušati romantičnu i rock glazbu, a najdraža pjevačica joj je Beyonce. Bavi se i plivanjem te slikanjem. Ako bi morala istaknuti najdražu knjigu onda je to 'Dear John' dok joj je najdraži film 'Limitless'.

'Najveća inspiracija u životu mi je moja obitelj jer sve što ja jesam poteklo je od njih. Ne želim ih razočarati svojim postupcima. Zahvalna sam na svemu što su napravili za mene zato jer su mi uvijek bili potpora u onome što sam htjela napraviti', kaže ljepotica.

Na pitanje kako bi opisala svoj modni stil te kako se uopće zainteresirala za prijavljivanje na izbor za Miss Kosova, odgovara: 'Moj stil je jednostavan i elegantan. Volim modeling i vidjela sam priliku u ovome za modeling i izvan Kosova. Htjela sam pobjediti, ali nisam to i očekivala jer su djevojke u konkurenciji bile jako lijepe', priznala je Antigona u intervjuu za Indonesian Pageants International.

Djevojke se već neko vrijeme za Miss svijeta na Baliju, a dan izbora je 28. rujna u Jakarti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene