Bira se ljepotica

Izbor: Tko će biti Miss Hrvatske 2018?

Miss (Foto: PR) Miss (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miss (Foto: PR) Galerija

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uskoro će predati krunu svojoj nasljednici. Koja od ljepotica će predstavljati Republiku Hrvatsku na Miss World 2018. godine saznat ćemo početkom rujna.

Županijski izbori su u tijeku, do sada je izabrano jedanaest ljepotica i predstavnica svojih županija- izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Pogledaj i ovo Tomislava Dukić Baš lijepo Nova Miss Hrvatske vratila se u rodni Tomislavgrad, pogledajte kakav su joj doček pripremili, pustila je i suzu!


Djevojke u srpnju očekuju Pripreme za Miss Hrvatske gdje će polagati pet kategorija i boriti se za superfinale. Novost iz Direkcije je H2H challenge gdje će Hrvati moći preko društvenih mreža odlučivati o jednoj od superfinalistica.

Grad domaćin Priprema Miss Hrvatske je Grad Knin i Hotel Vrata Krke, dok nas završno finale očekuje u Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu, a hotel domaćin je Panorama, Prelog.
Ovogodišnje finale održat će se u prekrasnom ambijentu Stari Grad Čakovec ili Stari Grad Zrinskih jer želimo spojiti sve ljepote naše zemlje, a pošto je Miss Hrvatske izbor isključivo baziran na županijskim organizacijama, u cilju nam je promocija naših gradova i županija - izjavila je Maja Vračarić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene