18 finalistica izbora za Miss Hrvatske u Biogradu su započele zadnje pripreme za veliku finalnu večer.


Finalistice izbora za Miss Hrvatske doputovale su u Hotel Ilirija u samom centru Biograda na Moru i započele zadnje pripreme za veliku finalnu večer.

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 26. rujna UŽIVO na portalu DNEVNIK.hr.

Vezani članci Slika nije dostupna A gdje je vozačka? Novopečena Miss po nagradu stigla nepripremljena Slika nije dostupna Čuvaj se senjske ruke: Tea predvidjela svoju pobjedu

Djevojke će u Biogradu uvježbavati završnu koreografiju pod budnim okom mentorice te plesne pedagoginje Marine Mihelčić. Finalistice očekuje i dobrotvorna večer gdje će predstavljati darove svojih županija, kao i projekt „Njegujmo život“ u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d.

"Sve donacije idu udruzi Debra, poznatijoj kao „Djeca Leptira“ te tako sudjelujemo u svjetskom projektu „Beauty with a Purpose“ te nam je čast biti dio takve humanitarne organizacije Miss World", izjavila je Maja Vračarić, Direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Finalnu večer ljepote vodit će Davor Garić, a glazbeni program upotpunit će mlada violinistica Sarah Puškaš, glazbenica Emina Arapović te poznati glazbenik čija je karijera i započela na Miss Hrvatske, Sandi Cenov čija je pjesma „Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske.Kome će Angelica Zacchigna, aktualna Miss Hrvatske predati krunu, vidjet ćemo 26.09. u prekrasnom ambijentu Ilirijinog event prostora Arsenal u Zadru.

Izravan prijenos izbora za Miss Hrvatske 2017., pratite na portalu Dnevnik.hr u utorak, 26.09.2017. u 20 sati.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.