Uspješan oporavak

Poznati domaći glumac ozdravio u društvu Charlijevih anđelica: "Hvala vam, moje dame!"

Mislav Čavajda (Foto: Facebook) Mislav Čavajda (Foto: Facebook) facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Čavajda (Foto: Facebook) Mislav Čavajda (Foto: Facebook) Mislav Čavajda (Foto: PR) Mislav Čavajda (Foto: IN Magazin) Mislav Čavajda, Dario Pleić i Judita Franković Brdar (Foto: John Pavlish) Mislav Čavajda (FOTO: Facebook) +0 Mislav Čavajda (FOTO: Facebook) Galerija

Glumac Mislav Čavajda uspješno se oporavlja od nesreće.

Poznati kazališni i televizijski glumac Mislav Čavajda, koji glumi i u novoj dramskoj uspješnici Nove TV "Drugo ime ljubavi", nedavno je stradao u prometnoj nesreći, a zbog lakših ozljeda glave završio je u KBC Sestre Milosrdnice. 

Pogledaj i ovo showbuzz Avantura u 61. godini Slavna ljepotica pokušala spasiti pticu, pa završila u bolnici!

"Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!", poručio je Čavajda putem društvenih mreža, a sada se ponovno oglasio i svoje fanove na šaljiv način obavijestio o svojem zdravstvenom napretku. 

Mislav je na svom Facebook profilu tako obvjavio fotografiju na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su očito skrbile za njega. 

"Charlie's Angels! Hvala vam moje dame!", napisao je Mislav i oduševio prijatelje i fanove. 

Inače, u seriji "Drugo ime ljubavi", koja trenutačno obara rekorde gledanosti, Mislava gledamo u ulozi Ivana Batinića, a sigurni smo kako će se uskoro vratiti pun snage i kao nov prionuti na sve svoje projekte. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene