Glumac Mislav Čavajda uspješno se oporavlja od nesreće.

Galerija


Poznati kazališni i televizijski glumac Mislav Čavajda, koji glumi i u novoj dramskoj uspješnici Nove TV "Drugo ime ljubavi", nedavno je stradao u prometnoj nesreći, a zbog lakših ozljeda glave završio je u KBC Sestre Milosrdnice. 

Vezani članci Povećava se broj kapaciteta na COVID odjelu u Dubravi Dvorane i arene diljem zemlje pripremaju se za prijem pacijenata, KB Dubrava ima novi COVID odjel Mjesto gdje je Rajko Dujmić izgubio nadzor nad vozilom i izletio s ceste - 1 Pogledajte mjesto nesreće: Dujmić automobilom sletio u provaliju, još mu se bore za život

"Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!", poručio je Čavajda putem društvenih mreža, a sada se ponovno oglasio i svoje fanove na šaljiv način obavijestio o svojem zdravstvenom napretku. 

Mislav je na svom Facebook profilu tako obvjavio fotografiju na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su očito skrbile za njega. 

"Charlie's Angels! Hvala vam moje dame!", napisao je Mislav i oduševio prijatelje i fanove. 

Inače, u seriji "Drugo ime ljubavi", koja trenutačno obara rekorde gledanosti, Mislava gledamo u ulozi Ivana Batinića, a sigurni smo kako će se uskoro vratiti pun snage i kao nov prionuti na sve svoje projekte. 

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija