Glumac Mislav Čavajda uspješno se oporavlja od nesreće.

Galerija


Poznati kazališni i televizijski glumac Mislav Čavajda, koji glumi i u novoj dramskoj uspješnici Nove TV "Drugo ime ljubavi", nedavno je stradao u prometnoj nesreći, a zbog lakših ozljeda glave završio je u KBC Sestre Milosrdnice. 

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik završila u bolnici, sve objasnila na Instagramu: "Rasplakala sam se, pogodilo me to" Nikola Kojo (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Srpski glumac hitno prebačen u zagrebačku bolnicu poslije nezgode na snimanju

"Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!", poručio je Čavajda putem društvenih mreža, a sada se ponovno oglasio i svoje fanove na šaljiv način obavijestio o svojem zdravstvenom napretku. 

Mislav je na svom Facebook profilu tako obvjavio fotografiju na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su očito skrbile za njega. 

"Charlie's Angels! Hvala vam moje dame!", napisao je Mislav i oduševio prijatelje i fanove. 

Inače, u seriji "Drugo ime ljubavi", koja trenutačno obara rekorde gledanosti, Mislava gledamo u ulozi Ivana Batinića, a sigurni smo kako će se uskoro vratiti pun snage i kao nov prionuti na sve svoje projekte. 

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija