Pjesma ''Igra bez granica'' obilježila je karijeru Toše Proeskog, a Miroslav Rus sada je otkrio i tajnu te pjesme.

Galerija


Toše Proeski otpjevao je pjesmu ''Igra bez granica'', a nakon njegove smrti mnogi su govorili kako je upravo tom pjesmom opisao svoj život. Veliki hit Toše je snimio tek nekoliko mjeseci prije smrti, a pjesma je bila najveći Tošin hit.

Vezani članci David Temelkov (Foto: PR) Miroslav Rus i David Temelkov stavili glazbeni pečat pjesmom ''Čuvaj me Bože!'' Tamburaški sastav Garavi (Foto: Screenshot) Da bar Toše može ovo čuti: Naježit ćete se kad čujete kako ovi Slavonci izvode hit ''Igra bez granica''!

"To je pjesma koju sam pisao prije nego što sam upoznao Proeskog. Godinu-dvije ranije sreo sam Nikšu Bratoša i kažem mu: 'Imam jednu pjesmu koju ne dam nikome. Nikome. To mi je toliko dobra pjesma da ću pjevati sam, pa makar sve pokvario. Ali od tebe za sve ono što smo do sada surađivali tražim da mi je aranžerski napraviš besplatno.' I on pristane. Pita me kako se zove pjesma, ja kažem 'Igra bez granica'", otkrio je Miroslav Rus za Kurir.

Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)
Miroslav Rus (FOTO: Luka Klun/PIXSELL)

Nakon nekog vremena Miroslav se vozio s Tošom koji je znao da Rus ima i puno neobjavljenih pjesama. Toše je kopao po CD-ima i tako naletio na ''Igru bez granica''. Bio je to trenutak kada je Toše tražio da pjesma bude njegova, na što je Miroslav Rus na kraju i pristao. Toše je pjesmu snimio od prve i sve oduševio. Toše je tada bio nesiguran je li dobro sve otpjevao, ali zato je Rus smatrao da se bolja izvedba nije mogla dogoditi.

Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)
Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)