Miroslav Škoro i njegov sin Matija snimili su i na društvenim mrežama objavili duet, što je oduševilo pjevačeve obožavatelje.

Galerija


Popularni pjevač Miroslav Škoro, koji se na posljednjim predsjedničkim izborima odlučio baciti i u političke vode i kandidirati se za tu titulu, sada je putem društvenim mreža na svoj način dao podršku svima koji se hrabro bore protiv koronavirusa.

Vezani članci Miroslav Škoro i Nenad Matić Škoro:"Milanović bi se trebao probuditi ranije, počešljati i prvi izaći na izbore", Plenković: "To je znakovita poruka Bernardiću" Miroslav Škoro Škoro se riješio skupog parkinga, uoči izbora prodao vlasničke udjele u dvije tvrtke

Naime, on i sin Matija otpjevali su i odsvirali njegovu pjesmu "Heroji ne plaču" te tako zahvalili istinskim herojima u ovim teškim vremenima ali i izražili žaljenje zbog svih nesretnih slučajeva koji su se u posljednjih nekoliko dana dogodili.

"Dragi prijatelji, teško je vrijeme. Prije svega izražavam sućut obiteljima djevojčice preminule u potresu i preminulih od posljedica koronavirusa. Valja i još jednom zahvaliti istinskim herojima koji ovih dana riskiraju vlastito zdravlje i živote dok pomažu unesrećenima, nemoćnima i bolesnima da broj žrtava bude što manji. Dok oni neumorno rade, od većine građana traži se samo jedno – da ostanu kod kuće i tako zaštite sebe i druge. Kako bi vrijeme u karanteni prošlo što bezbolnije, i kako bi heroji - medicinske sestre, tehničari, liječnici, vozači kamiona, vatrogasci, policajci, vojnici i svi ostali - čuli naše hvala, poklanjamo vam pjesmu "Heroji ne plaču". Matija i Miroslav Škoro", stoji uz objavljeni video.

U komentarima nisu izostale poruke podrške i zahvale obožavatelja, što su im, kako kažu, otac i sin Škoro unijeli malo pozitive u svakodnevicu.

"Hvala na pjesmi, malo pozitive nije na odmet, pozdrav obitelji Škoro", "Miroslave, ti si lijek u ovom teškom vremenu", "Hvala za divni duet, ovako nešto podiže duh", "Ma bravo", "Hvala od srca", "Prekrasno, nama puno znači", "Hvala za utjehu i motivaciju", "Prava ekipa, otac i sin", neke su od brojnih poruka koje su Miroslav i Matija dobili.

"Javite se, tražite neku pjesmu, mi ćemo kad imamo vremena snimiti ju i objaviti. Nadam se da ćete, ako ništa drugo, nasmijati ali nemojte nam zamjeriti, radimo najbolje što možemo u uvjetima, u kojima jesmo", poručio je Miroslav svima.

Bio je miljenik žena, a onda se unakazio botoksom: Ni u 66. godini ne odustaje od treninga!