Mirko Filipović oprostio se od svoje ljubimice Done koju je imao više od 10 godina.

Galerija


Hrvatski borac i majstor u borilačkim vještinama, Mirko Filipović - tuguje. 

Vezani članci Kolinda Grabar- Kitarović posjetila je udrugu slijepih gdje se podružila s psom (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Jako je voli: Pas vodič udruge slijepih izljubio predsjednicu Pas i mačka (Foto: Ivica Galović/PIXSELL) - 1 Tom ne da svog Jerryja: Priča koja je ganula cijelu Hrvatsku dobila je još slađi nastavak

Nažalost, Mirko se oprostio od svoje kućne ljubimice, kujice Done u čijem je društvu proveo više od desetljeća. Na svom Instagramu je podijelio tužnu vijest i napisao posljednje riječi za svoju voljenu mezimicu.

"R.I.P Dona. Sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica! Obožavao sam ju, a i ona mene. Bila je to obostrana i bezuvjetna ljubav...", istaknuo je Filipović uz fotografiju preminulog psa.

Tu objavu uskoro su preplavili komentari podrške i suosjećanja Mirkovih obožavatelja. 

Mirko je poznat kao veliki ljubitelj životinja, a prije Done imao je čak 7 pasa. Dona je bila rotvajler no ne voli naš borac samo opasne pasmine, već ima i pekinezere. Na društvenim mrežama rado i često dijeli fotografije sa svojim kućnim ljubimcima, a kada god se nađe u prilici pomaže nezbrinutim psima. Traži im dom, donira hranu, a prošle godine je udomio dva napuštena psića koje je pronašao uz cestu. 

 

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?