Mirko Filipović oprostio se od svoje ljubimice Done koju je imao više od 10 godina.

Galerija


Hrvatski borac i majstor u borilačkim vještinama, Mirko Filipović - tuguje. 

Vezani članci Pas i požar Pas gotovo izazvao požar, obvezno držite ovakve igračke daleko od ljubimaca! Policija, ilustracija Bio uznemiren zbog petardi: Pas ugrizao za lice dijete koje se htjelo poigrati s njim"

Nažalost, Mirko se oprostio od svoje kućne ljubimice, kujice Done u čijem je društvu proveo više od desetljeća. Na svom Instagramu je podijelio tužnu vijest i napisao posljednje riječi za svoju voljenu mezimicu.

"R.I.P Dona. Sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica! Obožavao sam ju, a i ona mene. Bila je to obostrana i bezuvjetna ljubav...", istaknuo je Filipović uz fotografiju preminulog psa.

Tu objavu uskoro su preplavili komentari podrške i suosjećanja Mirkovih obožavatelja. 

Mirko je poznat kao veliki ljubitelj životinja, a prije Done imao je čak 7 pasa. Dona je bila rotvajler no ne voli naš borac samo opasne pasmine, već ima i pekinezere. Na društvenim mrežama rado i često dijeli fotografije sa svojim kućnim ljubimcima, a kada god se nađe u prilici pomaže nezbrinutim psima. Traži im dom, donira hranu, a prošle godine je udomio dva napuštena psića koje je pronašao uz cestu. 

 

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?