Nema predaje

Bolest se vratila, pronašli metastaze – Naša glumica u borbi: "Ja biram život!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Mirjana Majurec bori se s bolešću koja ju je proteklih godina potpuno iscrpila. Ipak, tu je podrška obitelji koja joj puno znači.

Glumica Mirjana Majurec prolazi kroz najteže životno razdoblje. Nakon borbe s karcinomom dojke, kroz koju je prošla prije sedam godina, bolest se vratila. Metastazirao je karcionom na jetru te kralježak. Majurec je progovorila i o dugogodišnjoj borbi protiv depresije, od koje je oboljela uslijed teškog zdravstvenog stanja. "Nikada me podsvjesno nije napustio strah od povratka bolesti. Tijekom prvotnog liječenja trpjela sam teške nuspojave kemoterapija, zračenja te uzimanja brojnih lijekova.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) tužan dan Kolege i prijatelji se opraštaju od glumice Mirjane Majurec, sućut obitelji je izrazio i Gordan Jandroković

Udebljala sam se 20 kilograma, pala u depresiju te gotovo nestala sa kazališne scene, što me posebno pogodilo", rekla je Mirjana za Gloriju. Pomogao joj je tada poziv Krešimira Dolenčića, koji ju je angažirao u "Candideu". Posao joj je pomogao da se osjeća bolje. Tijekom borbe s karcinomom dojke Mirjanu su izmučile i dvije upale pluća, bolest štitnjače i depresija, a sada su doktori potvrdili i metastaze. Ipak, još nisu sigurni jesu li sve izrasline maligne.

Uz klasičnu medicinu, Mirjana se liječi i kod iscjelitelja Zorana Bračike. "Posvetila sam se sebi, odlazim na ples, kod iscjelitelja, hranim se izrazito zdravo, idem na razgovore psihologu. Svjesna sam da me čeka borba na život ili smrt, no ja biram život. Ako su liječnici, moji bližnji, prijatelji i Zoran Bračika uložili toliko truda, odakle mi pravo da ih iznevjerim", zaključila je Majurec o svojoj budućnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene