Mirjana Karanović je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj potpuno gola pozira na nudističkoj plaži.

Galerija


Glumačka diva Mirjana Karanović (64) svojom zadnjom objavom na Instagramu izazvala je pravu pomutnju među obožavateljima.

Vezani članci Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Napravila skandal? Jednoj od najvećih glumačkih diva s ovih prostora zasmetali su blicevi fotoaparata Slika nije dostupna Beogradska glumica osuđena na 30 godina: "Život je od nje napravio monstruma"

Pozirala je na nudističkoj plaži na Adi Bojani potpuno gola i okrenuta leđima kameri, a uz fotografiju je istaknula da nije koristila filtere ni fotošop.

"Ljeto, sloboda, zalazak sunca, sreća", poručila je heštegovima pored fotke na kojoj je pokazala i svoju zavidnu liniju na kojoj naporno radi tijekom cijele godine te se na društvenim mrežama redovito hvali rezultatima.

"Zvijezda", "Divna i slobodna", "Sklad unutrašnje i vanjske ljepote", "Boginja", "Savršena si", redali su se komplimenti ispod fotke koja je skupila i na tisuće lajkova, a oduševljenje nisu skrivale ni njezine mlađe kolegice Hristina Popović, Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

Glumica koja je osvojila publiku ulogama u hit-filmovima poput "Otac na službenom putu", "Dobra žena" i "Petrijin vijenac" velika je pobornica nudizma i u medijima je već više puta izašla priča o njezinom sunčanju na Adi Bojani gdje ljetuje.

Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije

Kad se sagnula, haljina joj je iznenada poletjela u zrak, pa je neočekivano pokazala pozadinu i donje rublje!