bez filtera i fotošopa

Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Mirjana Karanović (FOTO: Instagram) Galerija

Mirjana Karanović je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj potpuno gola pozira na nudističkoj plaži.

Glumačka diva Mirjana Karanović (64) svojom zadnjom objavom na Instagramu izazvala je pravu pomutnju među obožavateljima.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Sjajni prizori Kakve ljepotice na skijama! Dok se one spuštaju niz opasne staze, jedan se pjevač odmara i uživa u pogledu

Pozirala je na nudističkoj plaži na Adi Bojani potpuno gola i okrenuta leđima kameri, a uz fotografiju je istaknula da nije koristila filtere ni fotošop.

"Ljeto, sloboda, zalazak sunca, sreća", poručila je heštegovima pored fotke na kojoj je pokazala i svoju zavidnu liniju na kojoj naporno radi tijekom cijele godine te se na društvenim mrežama redovito hvali rezultatima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

"Zvijezda", "Divna i slobodna", "Sklad unutrašnje i vanjske ljepote", "Boginja", "Savršena si", redali su se komplimenti ispod fotke koja je skupila i na tisuće lajkova, a oduševljenje nisu skrivale ni njezine mlađe kolegice Hristina Popović, Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

Glumica koja je osvojila publiku ulogama u hit-filmovima poput "Otac na službenom putu", "Dobra žena" i "Petrijin vijenac" velika je pobornica nudizma i u medijima je već više puta izašla priča o njezinom sunčanju na Adi Bojani gdje ljetuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene