Mirjana Hrga svoje je prijatelje iznenadila vješću o vjenčanju jer nitko nije ništa naslućivao.


Mirjana Hrga, nakon dvije godine veze, udala se za zagrebačkog odvjetnika Stašu Stefanovića. Svojim najbližim prijateljima to je otkrila nakon što ih je pozvala na party kojeg je organizirala povodom usljenja u novi stan, ekskluzivno doznaje Glorija.

U tajnosti se udala Mirjana Hrga

Vezani članci Antifašistički borac Nadir Dedić i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) S 13 godina priključio se partizanima: "Vikali su, ajde ti naprijed. Ja krenem, a tamo Švabo s demižonom vina u rukama..." Mirjana Hrga (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Povjerenstvo objavilo imovinsku karticu Mirjane Hrge, evo što sve ima nova savjetnica Predsjednice

Ne treba posebno naglašavati kako su prijatelji ostali nemalo šokirani tom vješći, ali ipak svi su oni čuvali njenu tajnu punih mjesec dana.

Mirjana i Staša upoznali su se tijekom jednog slučaja koji je reporterka pratila. Često su se sretali i počeli intenzivnije družiti, nakon nekog vremena rodila se ljubav. U javnosti su se prvi puta zajedno pojavili prošle godine tijekom Sarajevo Film Festivala. Vjenčanje je bilo jednostavno, a ljeto su proveli u romantičnom krstarenju Jadranom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook