Upitno snimanje

Karijeru je započela skandalom, a udala se za jednog od najmlađih milijardera na svijetu

Miranda Kerr (Foto: Instagram) Miranda Kerr (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Kerr (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Getty Images) Miranda Kerr i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) +0 Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Galerija

Miranda Kerr bila je prva Australka koja je postala dio stalne postave Victoria's Secreta.

Model Miranda Kerr slavi 37. rođendan, a uspješnu karijeru ima već 24 godine. 

Pogledaj i ovo Miranda Kerr (Foto: Instagram) Čestitamo! Daleko od očiju javnosti: Bivša anđelica Victoria's Secreta u tajnosti rodila treće dijete

Naime, lijepa Australka postala je manekenka već kao 13-godišnjakinja kada je pobijedila na natječaju magazina Dolly, koji je tražio nova, mlada lica za modnu industriju. Miranda je za taj časopis morala snimati i u kupaćem kostimu, a javnost je izrazila zgražanje da je to pedofilski. 

"U to vrijeme sve su pokušavali povezati s pedofilijom. Dolly je magazin za tinejdžerke, ne za stare muškarce. Bila sam potpuno obučena. Odradila sam snimanje i u zimskoj kombinaciji. Napravili su nešto ni od čega", rekla je svojedobno manekenka. 

Kerr je nakon toga dobila brojne angažmane u reklamama i počela nositi revije za brendove poput Levi'sa i Cavallija. Usto je odradila snimanja za magazine Elle, Vogue te one najzapaženije za Harper's Bazarr. Naime, pozirala je potpuno gola noseći samo štikle dok je grudi prekrila rukama, a međunožje sakrila preklopivši nogu. 

Miranda je svjetsku slavu stekla 2007. kada su je angažirali za modela donjeg rublja Victoria's Secreet. Tim novi korakom u karijeri je postala prva Australka kojoj je to uspjelo, a nakon toga je svake godine na listi najplaćenijih manekenki prema magazinu Forbes. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 45 milijuna dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun date night last night with my love 🥰

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Inače, Miranda je od 2007. bila u vezi s glumcem Orlandom Bloomom (43), a vjenčali su se tri godine kasnije. Imaju i sina Flynna (9). Par se razveo 2013., a manekenka se ponovno udala četiri godine kasnije.

Australka je u braku s poduzetnikom Evanom Spiegelom (29), koji je stvorio aplikaciju Snapchat i njegova se imovina procjenjuje na 2,8 milijardi dolara. Supružnici imaju sinove Harta (2) i petomjesečnog Mylesa. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene