Mirandi Kerr brak s Evanom Spiegelom je drugi, a prethodno je ljubila glumca Orlanda Blooma.

Galerija


35-godišnjoj manekenki ovo je drugi brak.

Vezani članci Orlando Bloom Opsjedao ih fan njegove zaručnice pa dobio zabranu prilaska, ali glumac se za izlazak sada drugačije sprema Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

Australska ljepotica Miranda Kerr nekad je privlačila pozornost kao Victoria's Secret anđelica, ali i supruga holivudskog glumca Orlanda Blooma s kojim je u braku bila od 2010. do 2013. godine.

Orlando je ljepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio 3 godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flynn 2011. godine, no par nije dugo izdržao u braku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pjevačicom Katy Perry koja je Orlandova partnerica već nekoliko godina uz jedan duži prekid.

Iako je 2014. godine otvoreno priznala da je biseksualka, 2015. godine zagledala se u suosnivača Snapchata, Evana Spiegela koji joj je postao suprug u svibnju 2017. godine.

Zanimljivo, Evan je od nje mlađi 7 godina, a javnost je zlobno komentirala kako nikada ne bi osvojio takvu ljepoticu da nije milijunaš. Također, neko se vrijeme javnost zabavljala činjenicom kako je Evan u brak stupio kao djevac.

Glamurozno vjenčanje održano je u njihovom raskošnom domu, a Miranda je blistala u Diorovoj vjenčanici koja je napravljena po uzoru na slavnu Grace Kelly. Sinčić Hart Spiegel rođen je početkom svibnja ove godine.

A par se nedavno pojavio zajedno na LACMA gala eventu u Los Angelesu u elegantnim, crnim kombinacijama, a čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica.

Manekenka polako i vraća liniju nakon trudnoće koja joj je poprilično promijenila lice, no više nema žurbe, jer je piste zamijenila poslom koja se bavi proizvodnjom beauty proizvoda. 

Najmlađa članica najpoznatijeg klana na svijetu hvali se savršenom figurom

Ona smatra da je vrijeme da izađe iz sjene: "Od mene možete očekivati samo najbolje"