OBJAVA KOJA JE RAZLJUTILA

PLJUŠTE UVREDE ''Umjesto politike, bolje da se držiš kuhinje''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezin način razmišljala mnoge je razbjesnio.

Donald Trump neiscrpna je inspiracija mnogim 'tviterašima', pa tako i Miri Furlan, glumici koja već dugi niz godina živi i radi u SAD-u. Nakon inauguracije novog američkog predsjednika komentirala je tako Mira trenutnu situaciju.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

''Tužan dan za sve nas koji su vjerovali u drugačiju Ameriku. Moramo sačuvati američku ideju jednakosti i slobode za sve! Plemenite ideje pravde i slobode na kojima je ova zemlja zasnovana trebaju prevladati bez obzira koji predsjednik bio na vlasti. Želim vjerovati u to', napisala je glumica.

Na društvenim mrežama nisu baš s oduševljenjem dočekali njezin komentar. ''Jedino što je tužno ovdje jest činjenica da si šutjela kada je tvoj Obama bombardirao pola svijeta'',''Umjesto politike, bolje da se držiš kuhinje'', ''Za vrijeme Busha SAD je bombardirao 4 zemlje. Obama je bombardirao sedam. Trump želi povući trupe. Vi liberali ste najveći fašisti''pisali su uzrujani pratitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene