Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njezin način razmišljala mnoge je razbjesnio.


Donald Trump neiscrpna je inspiracija mnogim 'tviterašima', pa tako i Miri Furlan, glumici koja već dugi niz godina živi i radi u SAD-u. Nakon inauguracije novog američkog predsjednika komentirala je tako Mira trenutnu situaciju.

Vezani članci Scena iz filma koji je djelomično sniman u Rovinju - 1 U glavnoj dvorani cijepljenje, u drugom dijelu neometano grade kulise: Hrvatska je i u vrijeme pandemije filmska meka Slika nije dostupna SMOGOVCI Evo gdje su danas neki od popularnih likova

''Tužan dan za sve nas koji su vjerovali u drugačiju Ameriku. Moramo sačuvati američku ideju jednakosti i slobode za sve! Plemenite ideje pravde i slobode na kojima je ova zemlja zasnovana trebaju prevladati bez obzira koji predsjednik bio na vlasti. Želim vjerovati u to', napisala je glumica.

Na društvenim mrežama nisu baš s oduševljenjem dočekali njezin komentar. ''Jedino što je tužno ovdje jest činjenica da si šutjela kada je tvoj Obama bombardirao pola svijeta'',''Umjesto politike, bolje da se držiš kuhinje'', ''Za vrijeme Busha SAD je bombardirao 4 zemlje. Obama je bombardirao sedam. Trump želi povući trupe. Vi liberali ste najveći fašisti''pisali su uzrujani pratitelji.