Za pozavidjeti

Nitko ne može vjerovati da ima 49 godina: Prošetala u seksi badiću i pokazala tetovažu na guzi

Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) +0 Minnie Driver (Foto: Instagram) Galerija

Minnie Driver pokazala je besprijekornu liniju ali i tetovažu iz mladosti.

Glumica Minnie Driver ne krije sreću zbog zaruka koje je objavila prije mjesec dana na društvenim mrežama i pritom pokazala ogroman zaručnički prsten.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley (Foto: Instagram) Ostavlja bez daha Ima 65 godina, a ovako njezino tijelo izgleda u mini bikiniju: "Jesi li ti uopće ljudsko biće?"

Kako ne krije zaljubljenost, 49-godišnja glumica ne krije ni besprijekornu liniju na kojoj bi joj lako mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice. 

Minnie je top figuru pokazala na plaži u Malibuu gdje je prošetala u jednomdijelnom kupaćem kostimu, a društvo joj je pravio zaručnik, televizijski direktor Addison O'Deas i prijatelji. A mnogi su primijetili i jedan detalj i Minniene mladosti, tetovažu na guzu koju je napravila sa samo 15 godina.

Par je vezu potvrdio na društvenim mrežama, točnije kada je Addison objavio fotografiju s romantične večere. Iako su prije toga dijelili zajedničke fotografije, bilo je to prvi put da javno priznaju da su zajedno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Min (@driverminnie) on

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene