Minnie Driver pokazala je besprijekornu liniju ali i tetovažu iz mladosti.

Galerija


Glumica Minnie Driver ne krije sreću zbog zaruka koje je objavila prije mjesec dana na društvenim mrežama i pritom pokazala ogroman zaručnički prsten.

Vezani članci Rob Lowe (Foto: Instagram) Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu" Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom

Kako ne krije zaljubljenost, 49-godišnja glumica ne krije ni besprijekornu liniju na kojoj bi joj lako mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice. 

Minnie je top figuru pokazala na plaži u Malibuu gdje je prošetala u jednomdijelnom kupaćem kostimu, a društvo joj je pravio zaručnik, televizijski direktor Addison O'Deas i prijatelji. A mnogi su primijetili i jedan detalj i Minniene mladosti, tetovažu na guzu koju je napravila sa samo 15 godina.

Par je vezu potvrdio na društvenim mrežama, točnije kada je Addison objavio fotografiju s romantične večere. Iako su prije toga dijelili zajedničke fotografije, bilo je to prvi put da javno priznaju da su zajedno. 

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku