Sasvim drugačija

Minea kakvu još niste vidjeli: 'Htjela sam senzualan video'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mineina nova pjesma „Razonoda“ autorskog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter

Omiljena pjevačica Minea koja je proteklu godinu osvojila brojne simpatije svojim nastupom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a sada je svojim obožavateljima pripremila novo iznenađenje.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Mineina nova pjesma „Razonoda“ autorskog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter, a atraktivan video spot u režiji Ivana Mijića donosi božanstvenu Mineu kakvu još niste vidjeli.

'RADNA AKCIJA' Nova serija humanitarnog karaktera od 07.lipnja na Novoj TV

'Ja protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan video spot, bez provokacija, a opet moderan i ženstven. Mislim da je Ivan našao pravu formulu i prikazao me u drugačijem svjetlu. Pjesma "Razonoda" tekstom je posebno oduševila žene koje su se "pronašle" u stihovima "a kad' puknem onda puknem do kraja" i "odeš k'o klošar, a glumiš gospodu", valjda svaka žena je imala nekog svog klošara u životu. Nadam se da će i video spot senzibilitetom osvojiti i žene i klošare', kaže kroz smijeh vesela pjevačica, presretna zbog brojnih pohvala za odličnu pjesmu, kao i top formu, koje pristižu sa svih strana.

Video spot je sniman u vojnom skladištu u Samoboru, a režiser Ivan Mijić dao je za snimanje izraditi i atraktivan rasvjetni element u obliku slova M.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene