Mineina nova pjesma „Razonoda“ autorskog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter


Omiljena pjevačica Minea koja je proteklu godinu osvojila brojne simpatije svojim nastupom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a sada je svojim obožavateljima pripremila novo iznenađenje.

Vezani članci Dino Petrić (Foto: PR) "Previše sam tvoj": Nova pjesma i spot Dine Petrića Slika nije dostupna Sjećate li se ove hrvatske pjevačice?

Mineina nova pjesma „Razonoda“ autorskog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter, a atraktivan video spot u režiji Ivana Mijića donosi božanstvenu Mineu kakvu još niste vidjeli.

'RADNA AKCIJA' Nova serija humanitarnog karaktera od 07.lipnja na Novoj TV

'Ja protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan video spot, bez provokacija, a opet moderan i ženstven. Mislim da je Ivan našao pravu formulu i prikazao me u drugačijem svjetlu. Pjesma "Razonoda" tekstom je posebno oduševila žene koje su se "pronašle" u stihovima "a kad' puknem onda puknem do kraja" i "odeš k'o klošar, a glumiš gospodu", valjda svaka žena je imala nekog svog klošara u životu. Nadam se da će i video spot senzibilitetom osvojiti i žene i klošare', kaže kroz smijeh vesela pjevačica, presretna zbog brojnih pohvala za odličnu pjesmu, kao i top formu, koje pristižu sa svih strana.

Video spot je sniman u vojnom skladištu u Samoboru, a režiser Ivan Mijić dao je za snimanje izraditi i atraktivan rasvjetni element u obliku slova M.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook