Sermet se boji da se Deniz, slomljena, neće tako lako oporaviti.


Otkriveno je da je Irmak izazvala vatru te ona umjesto zatvora pristaje na odlazak na liječenje.

Deniz ima jedan uvjet - želi ugovor o slobodi!

Vezani članci Hugh Hefner Otkrivaju se mračne tajne slavne Playboyeve vile: Što se zapravo događalo iza zatvorenih vrata? Omar Sy Evo tko je bio Arsene Lupin, lik čije lopovske avanture prate milijuni gledatelja diljem svijeta

Sermet koji je već na rubu strpljenja i koji smatra da Irmak što prije mora ozdraviti kako bi on bio sa ženom koju voli, započinje s ludim projektom. Firat predosjeća da bi Šadijina reklama mogla izazvati skandal da se počne emitirati pa poduzima mjere predostrožnosti.

No Šadije će opet učiniti po svom, što će imati neočekivane posljedice. Policija zaprima prijavu o upletenosti Redžepa u Zaferovu smrt. Redžepa, koji traži Sermeta za pomoć, očekuje veliko razočarenje.

Sermet mu govori kako je Narin jedina koja može donositi odluke vezane uz oca. Narin se suočava s jednom od najtežih životnih odluka. Ili će izdati samu sebe i pravdu i spasiti oca ili će ga poslati u zatvor.

Sermet, povrijeđen zbog Denizina ponašanja, nestane. Deniz koja umire od brige uz Alijevu pomoć pronalazi Sermeta, no Sermet je jako bolestan, ima jaku gripu. Sermeta vode kući te se on uz Denizinu brigu punu ljubavi počinje oporavljati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook