Novi par?

Iako je izjavio kako nikada više neće ljubiti kolegicu, snimljen je u bliskom odnosu s jednom od njih

Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Diane Guerrero (Foto: Getty Images) +0 Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Galerija

Milo Ventimiglia i Diane Guerrero snimljeni su u zajedničkom izlasku u Beverly Hillsu.

Američki glumac Milo Ventimiglia hrvatskim je gledateljima zapeo za oko još u popularnoj seriji "Gilmoreice", nakon koje mu je glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Godinama je solirao Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Osim po ulogama, Milo plijeni pažnju i svojim ljubavnim životom pa su veliki interes njegovih obožavateljica izazvale fotografije na kojima je uhvaćen u društvu lijepe kolegice Diane Guerrero, tijekom spoja u jednom meksičkom restoranu na Beverly Hillsu.

42-godišnji Milo i 33-godišnja Diane nisu se odvajali jedno drugoga, nisu izostali ni nježni dodiri, a uživali su i u zajedničkom ručku na kojem nisu prestajali razgovarati i smijati se.

Milo je ranije ove godine viđen u Disneylandu s misterioznom plavušom, a Diane je ljubila 33-godišnjeg marketinškog koordinatora Stelle McCartney Kellyja Egariana. On je također bio u vezi s Alexis Bledel, koju je upoznao na snimanju "Gilmoreica" te s glumicom Hayden Panettiere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milo Anthony Ventimiglia (@miloanthonyventimiglia) on

Prije samo dvije godine za Mr. Porter izjavio je kako nikad više neće izlaziti s kolegicama te da je to ono što je naučio iz veza s njima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 8 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 9 +6 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene