Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan poljubac zahuktao je cijelu situaciju između pop zvijezda Miley Cyrus i Katy Perry. Podijelile su poljubac, a sada je počelo i Twitter prepucavanje.


Provokativna Miley Cyrus nije ostala dužna Katy Perry koja je rekla kako ju je njezin poljubac iznenadio. Naime, ona se našla na koncertu u Los Angelesu a njihov poljubav pokrenuo je pravu lavinu komentara.

Progovorila o poljupcu: 'Tko zna gdje je taj jezik sve bio'

Vezani članci Slika nije dostupna Ariana Grande i brojne zvijezde nastupili za žrtve terorizma u Manchesteru Slika nije dostupna Ovogodišnje MTV nagrade mogle bi biti najbolje do sada - sve je spremno

'Samo sam došla do nje i htjela sam je prijateljski poljubiti u obraz, onako kako to rade cure. Ona me zatim uhvatila za glavu i baš navalila na mene, ovako duboko. Bog samo zna gdje je sve taj jezik bio!', našalila se Katy u intervjuu za australsku televiziju.

No Miley nije ostala dužna, već je na svojem Twitteru 'oprala' pop pjevačicu koju je ljubila. 'Ako te brine gdje je moj jezik sve bio, dobro da je tvoj bivši dečko bivši jer svi znamo gdje je taj jezik bio', poručila je Miley. Uh, to sigurno boli!

No Katy joj nije ostala dužna već joj je putem Twittera poručila kako 'će dobiti po guzi kad je vidi'.