Zbog jedne puse

OMG! 'Svi znamo gdje je bio jezik tvog bivšeg'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan poljubac zahuktao je cijelu situaciju između pop zvijezda Miley Cyrus i Katy Perry. Podijelile su poljubac, a sada je počelo i Twitter prepucavanje.

Provokativna Miley Cyrus nije ostala dužna Katy Perry koja je rekla kako ju je njezin poljubac iznenadio. Naime, ona se našla na koncertu u Los Angelesu a njihov poljubav pokrenuo je pravu lavinu komentara.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Progovorila o poljupcu: 'Tko zna gdje je taj jezik sve bio'

'Samo sam došla do nje i htjela sam je prijateljski poljubiti u obraz, onako kako to rade cure. Ona me zatim uhvatila za glavu i baš navalila na mene, ovako duboko. Bog samo zna gdje je sve taj jezik bio!', našalila se Katy u intervjuu za australsku televiziju.

No Miley nije ostala dužna, već je na svojem Twitteru 'oprala' pop pjevačicu koju je ljubila. 'Ako te brine gdje je moj jezik sve bio, dobro da je tvoj bivši dečko bivši jer svi znamo gdje je taj jezik bio', poručila je Miley. Uh, to sigurno boli!

No Katy joj nije ostala dužna već joj je putem Twittera poručila kako 'će dobiti po guzi kad je vidi'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene