Miley Cyrus stigla je u New York na reviju Marca Jacobsa koju je i nosila, a pritom je imala velikih problema s odjećom.

Galerija


Miley Cyrus odnedavno je i službeno razvedena žena.

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova Liam Hemsworth Nakon razvoda od skandalozne supruge koja voli i žene, ljepotan predstavio novu djevojku roditeljima

Podsjetimo, pjevačica se prošle godine rastala od dugogodišnjeg partnera, glumca Liama Hemswortha nakon samo 8 mjeseci braka, a nakon toga ljubovala je s blogericom Kaitlynn Carter te pjevačem Codyjem Simpsonom s kojim je još uvijek u sretnoj vezi.

No ono što se nije promijenilo u njezinom životu jesu golišava izdanja i čudno ponašanje na društvenim mrežama, zbog kojih se javnost pita proživljava li pjevačica još jedno teško razdoblje, kao što je i nakon što je raskinula zaruke s Liamom kada je svakodnevno šokirala javnost bizarnim ponašanjem.

A u golišavom izdanju nedavno se pojavila i u New Yorku na reviji dizajnera Marca Jacobsa.

Koliko golišavom, dovoljno govori činjenica da joj je iz kratkog topića u jednom trenutku ispala bradavica, no to smo ionako vidjeli već nekoliko puta, pa nitko nije bi previše šokiran.

Crno-bijela kombinacija otkrila je i brojne tetovaže kojima je pjevačica ukrasila tijelo, a pokazala je još jednom i nwobičnu frizuru sa šiškama koju njeguje neko vrijeme i koja je malo koga oduševila.

No čini se kako Miley razvedeni život godi te kako je odlučila furati isključivo svoj film. 

Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog