O vezi s bivšim

'Borba s tim strahom je zapravo moj najveći uspjeh'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok se glasine o njenim ispadima još uvijek ne stišavaju, Miley Cyrus otkrila je neke nepoznate detalje o prekidu s bivšim zaručnikom Liamom Hemsworthom.

Nakon brojnih skandala koje je napravila u posljednju godinu dana, Miley Cyrus je smirila barem na kratko smirila svoje strasti te u emisiji Barbare Walters otkrila zašto je prekinula petogodišnju vezu s Liamom Hemsworthom..

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

'Tako sam sebojala da ću biti sama i borba s tim strahom je zapravo moj najveći uspjeh u 2013 godini', izjavila je Miley. 'Nikad više ne želim osjetiti toliku potrebu za nekim, niti više pomisliti da bez te osobe više neću biti ista', rekla je.

Mladi Hollywoodski par se upoznao prije 4 godine na snimanju filma 'The Last Song'. Tada je Miley s radošću prihvatila zaručnički prsten sa 3.5 karata vrijednim dijamantom. 'Mislim da nisam shvaćala da imam tek 19 godina i što one sa sobom nose. Ali sam sigurna da ne bih mijenjala to što sam se zaručila. Bila sam tako sretna dok sam nosila veliki kamen na prstu, a sad imam osjećaj kako zapravo ne mogu biti sretna. Čekam na trenutke tišine, kad sam sama kod kuće', iskrena je Miley.

O svom slomljenom srcu pjeva i u aktualnom albumu, koji opisuje trenutke tuge u proteklih godinu dana. Cyrus je otkrila Barbari Walters, da u njezinoj vezi sa 23- godišnjim Liamom Hemsworthom nije bilo laži.

Ne, nije se smirila - I dalje provocira svojim ponašanjem!

Mislili ste da ste vidjeli sve

Najnovija govorkanja o ljubavnom životu pop zvijezde krenula su tijekom vikenda zbog fotografije na kojoj Miley grli repera French Montanu, nakon njezinog nastupa u Z100's Jingle Ballu u New Yorku. Zvijezda se odmah na svom Twitteru pokušala opravdati, te je napisala 'Ne grlite prijatelje, ako ne želite da vas ogovaraju kako hodate'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene