Milanka Opačić Nemanju Gospavića upoznala je u Dubrovniku.

Galerija


Vijest da je zagrebačka političarka Milanka Opačić zaljubljena, i to u deset godina mlađeg beogradskog komercijalista Nemanju Gospavića, odjeknula je u hrvatskoj javnosti nakon što su se zajedno pojavili na balu Crvenog križa u Zagrebu.

Vezani članci Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Milanka je u pratnji naočitog muškarca blistala, a i zaljubljeni pogledi na plesnom podiju sve su otkrivali, piše Glorija.

"Voljela bih da u fokusu bude humanitarni bal, a ne moj partner. Jer moja prijateljica Bianca Matković uložila je mnogo energije u organizaciju. Reći ću samo da smo se Nemanja i ja upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio sezonski posao u turizmu, a ja sam bila na odmoru. Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju", izjavila je Milanka za Gloriju.

Milanka o ljubavi i privatnom životu nikada nije voljela previše pričati i uvijek je bila više usredotočena na karijeru, a sve dosad u javnosti se nije pojavljivala u pratnji muškarca. 

Majka je 19-godišnje Lane, koju je posvojila prije 15 godina. 

Dok mu bivša djevojka ljubi drugu ženu, on je osvojio još jednu manekenku u nizu

Tko je mlađi muškarac kojeg ljubi Milanka Opačić? Zbog nje je čak doselio u Zagreb

Napravila pravu strku: Prošetala u raskopčanoj košulji i bez grudnjaka