Milana Vlaović i Boris Kovaček zajedno su 4 godine.

Galerija


Spisateljica Milana Vlaović prošlu subotu udala se za dugogodišnjeg partnera Borisa Kovačeka.

Vezani članci Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura sasvim otvoreno o ljubavi i vjenčanju s bivšim Vatrenim Goranom Vlaovićem, čime ju je osvojio i zašto ne idu na medeni mjesec? Viktorija i Dino Rađa Godišnjice, strastveni poljupci i vjenčanja slavnih: Prisjetite se najromantičnijih trenutaka ovog ljeta!

47-godišnja Milana i 45-godišnji direktor agencije Pepermint vjenčali su se u zagrebačkoj Laubi te tako pripremili veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

Par je u vezi posljednje 4 godine, a vezu su odobrila i njihova djeca iz prijašnjih veza - Borisov sin te Milanina kćer Nika i sinovi Mario i Stjepan koje je spisateljica dobila u braku s nogometašem Goranom Vlaovićem koji je trajao 18 godina.

Kako prenosi Gloria, Boris je ostao bez riječi kada je ugledao buduću suprugu koja je za ovaj važni dan odabrala vjenčanicu poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice.

Boris je na vjenčanju bio zaslužan i za glazbu koja mu je velika ljubav i hobi, a par od samog početka nije skrivao svoju vezu. I prije nego su se zaljubili, surađivali su zajedno na nekim projektima pa ne čudi da je među njima zaiskrilo. Borisu je kum bio dugogodišnji prijatelj Tomo Ricov, a Milani Ana Petričić Gojanović.

Čestitamo! 

Jason Derulo u Zagrebu: U prvoj minuti skinuo majicu i bacio obožavateljice u trans

Jedna od najseksi žena svijeta razbijesnila javnost izgledom svog lica: "A bila si tako lijepa"