Za njega nema posla, tvrdi Milan Štrljić koji u Hrvatskoj uživa status zvijezde.


Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo', glumac Milan Štrljić rekao je kako ga je poziv redatelja serije Gorana Rukavine iznenadio. 'Nisam igrao komedije. Prepoznao je u meni neku zaigranost koja izuzetno paše uz Milu. On je lik koga ljudi sreću svakog dana na ulici. Gluma je zanimljiva jer prepoznaš nešto u sebi što nisi ni znao da imaš. U poslu sam prošao situacije koje u životu ne bih ni doživio.'

Vezani članci Slika nije dostupna USPJEŠAN I ZGODAN Mirana Kurspahića žene naprosto obožavaju Slika nije dostupna PRVA GODINA BRAKA On je gazda u kući, ipak je on ekonomist!

Otkrio je kako je snimanje sapunice vrlo različito, 'Na snimanju sapunice stvari funkcioniraju vrlo brzo. Morate biti točni i uvijek spremni. Imamo seriju koja je već dvije godine najgledanija, a to što puno radimo nekako ide u opis posla'.

Štrljić je najpoznatiji po svojoj ulozi u jugoslavenskoj seriji 'Bolji život', no požalio se kako u Srbiji za njega posla više nema. 'Nikad me nitko nije zvao iz Beograda. Teško da ćete me vidjeti. Zvao me je jednom davno samo Ljubiša Samardžić, ali tada sam bio direktor kazališta. Često vidim na Klasik TV-u neki svoj stari film. Mnogo sam stvari napravio, pogledajte samo koliko se 'Bolji život' reprizira', izjavio je poznati glumac za Kurir.