Tužit će Severinu

Milan Popović uzvratio udarac: "Cijeli incident je insceniran, a policiju je zvala škola zbog ponašanja Igora Kojića!"

Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Konferencija za novinare koja je trebala biti najava Severinine nadolazeće turneje pretvorila se u niz optužbi za fizičko zlostavljanje njezina sina. Severina optužuje školu koju dječak pohađa, a reagirao je i otac dječaka, ali i ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Umjesto najave nove turneje na konferenciji za novinare Severina Kojić iznijela je teške optužbe na račun djelatnika osnovne škole koju pohađa njezin sin, Aleksandar.

Sve je počelo kada je, kaže, suprug Igor došao po njezinog sina u školu, ali učiteljice ga nisu pustile da s njim ode kući. Komentar na sve ovo pitali smo i oca dječaka, Milana Popovića.

"Moj komentar je da je naše dijete zaista zlostavljano, ja sam prvi koji bi stao na stranu majke
i uložio maksimalni napor da se naše dijete zaštiti. Ovo je zloupotreba našeg djeteta
za samopromociju Severine Kojić
", bio je jasan Popović. 

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

„Prema informaciji koju ja imam, za sada je neslužbena, cijeli incident je insceniran od strane majke, a policiju je nazvala škola zbog neprimjerenog agresivnog ponašanja Igora Kojića“, tvrdi Popović i dodaje kako jedna od učiteljica koju je Severina izričito navela u svom napadu - u toj školi ne radi već godinu dana.

Popović je otkrio i kako je za incident saznao kada ga je učiteljica nazvala. 

"Ja sam za incident saznao kada me učiteljica nazvala i tražila suglasnost da Igor Kojić dođe po dijete. Čuo sam se i s Aleksandrom i objasnio sam mu da će se situacija riješiti. Nisam primijetio zlostavljanje i siguran sam da bi mi Aleksandar u istom trenutku rekao da je bilo nekog zlostavljanja", objašnjava nam Popović. 

Uz to, objašnjava kako je na ovakve situacije već navikao jer je Severina slično postupala i u prošlosti. 

"Svaki puta pred neku važnu odluku bismo imali situaciju da je Severina prozivala sustav, institucije, od sebe radila žrtvu… Ovo je samo još jedan takav slučaj jer smo pred bitnom presudom u vezi našeg djeteta", govori Popović.

Zbog svih optužbi koje je njegova bivša partnerica danas javno iznijela - podići će tužbu za klevetu. 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja kontaktiralo je školu. Ravnateljica im je sve navode odbacila.
Škola, tvrde, ima listu osoba kojima je dopušteno preuzimanje djeteta, a koju su roditelji dužni popuniti.

"Međutim, kako majka još uvijek nije potpisala spomenutu listu, škola nema neophodnu informaciju o imenima osoba za koje su roditelji suglasni da mogu umjesto njih preuzeti dijete nakon završetka nastave, a koja je neophodna radi sigurnosti djeteta", stoji u priopćenju Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Severina je prozvala i Centar za socijalnu skrb i to u smislu da ju degradiraju kao majku, ženu i osobu. Navodno ne žele s njom razgovarati, a ravnateljica Centra na cijeli slučaj nema komentara. 

"Interes djeteta nikad nije senzacionalistički istup, ovakve nekakve medijske pompe, jer dijete
nakon toga uvijek ostane oštećeno da li psihički, da li mentalno", rekla je Tatjana Brozić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb. 

Zbog cijelog ovog slučaja u petak je intervenirala i policija. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Podsjetimo, Milan i Severina u emotivno su teškoj sudskoj bitci oko skrbništva nad djetetom, a sljedeće ročište zakazano je za kraj studenog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene