Milan Popović o Severini i sinu:

'I mi imamo projekt: naše dijete!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Naš raskid je bio proces. Bilo je rijetkih trenutaka kada smo se možda i ona i ja htjeli vratiti na staro, ali smo znali da to ne ide', započeo je srpski biznismen još jednu od svojih iskrenih ispovijesti u medijima.

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju  Milan Popović otvorio je dušu usred bitke za skrbništvo nad 18-mjesečnim sinom Aleksandrom kojeg ima sa Severinom.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

'Ljudi rade zajedno na nekom projektu pa se zaljube i rastanu kad je projekt gotov. Tako i mi imamo projekt - naše dijete', nastavlja Milan svoju priču o sinu Aleksandru.

>> 'Ne bojim se biti samohrana majka'

Na pitanje je li mogao naslutiti da bi između Severine i njega moglo doći do ovakve borbe za dijete odgovara: 'Bio sam svjetan da je ovo potpuno realan scenarij zbog nekih situacija koje smo imali tijekom njezine trudnoće i u prvim danima Aleksandrova života.' Ostajući pritom pri teoriji da je njihova emotivno-intimna veza završila još u lipnju 2011., dok je Severina bila trudna s Aleksandrom.

'Ja sam nastavio Severinu uzdržavati i nakon tog raskida, nastojao sam i dalje održati normalan ljudski odnos. Bio sam tu da je podržim i pomognem je u trudnoći. Provodio sam mnogo vremena u Splitu, bio sam pored nje kad je ležala u bolnici, posjećivao je skoro svaki dan, nosio joj hranu.'

>> Severina: Naučila sam biti neovisna i sama plaćati svoje račune

Budući da je Severina najveća hrvatska estradna zvijezda, a samim time i najplaćenija te po gaži zarađuje i nekoliko tisuća eura, a vidljivo je i koliko često pjeva - nije sasvim jasno zašto bi je itko trebao uzdržavati, kako tvrdi srpski biznismen.

>> Severina o Milanu: 'Lijepo je da se čovjek trudi!'

No pri svojim tezama ostaje tvrdeći:

'Pa nismo glumili, samo nitko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Evo situacija na Brijunima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu', govori Milan.

Javnost dodatno zbunjuje i Milanov intevju iz prosinca, kada je u na radijskoj postaji B92 izjavljivao:

'Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav...

...Mislim da sad, poslije točno dvije godine našeg zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumijemo kakav je naš karakter, mentalitet i naš odgoj, možemo donijeti tu odluku, tako da je ova mala pauza dobrodošla da se shvati da je sreća našeg djeteta najvažnija i da sve što se događa s našom vezom treba biti u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra. Žao mi je samo što sam propustio tri mjeseca odrastanja svoga sina', govorio je tada Milan.

Spomenuti navodi unajmanju ruku demantiraju njegove sadašnje tvrdnje kako nisu u emotivnoj vezi od lipnja 2011.

>> Nakon tri mjeseca Milan je vidio sina!

Iako tada sina nije vidio 3 mjeseca, jer mu je prema pisanjima tamošnjih medija smetao plač dijeteta pa je Severina napustila Beograd, Aleksandra kako tvrdi sada nije vidio od sredine srpnja. Dogovore oko viđanja dijetete, kaže Popović, sada će rješavati preko suda:

'Severina je inzistirala da se ubuduće dogovaramo preko odvjetnika... Kako se stvar dalje nebi otezala, u dogovoru sa svojim odvjetničkim timom odlučio sam da Općinskom građanskom sudu u Zagrebu i Centru za socijalni skrb podnesem zahtjev za zajedničko skrbništvo jer želim ravnopravno sudjelovati u Aleksandrovu odgoju i obrazovanju.'

>> Severina i Milan uskoro na sudu: 'Njoj je važno da odnosi između oca i sina funkcioniraju'

Njihov Aleksandar tvrdi, nije bio planiran.

'Dijete nam se dogodilo i nije mi žao. Dobili smo, hvala Bogu, predivnog sina. Uostalom, što to znači planirati dijete? Odavno vjerujem da je najveći grijeh današnjice korištenje kontracepcijskih sredstava.'

Zbog svega, danas vezu sa Severinom, ne smatra greškom:  'Naravno da to ne smatram pogreškom. Bilo je lijepih trenutaka, najradije bih izdvojio kad smo bili na Maldivima 2011. godine.'

>> Napokon otkriveno tko je uistinu Milan Popović

Cijeli scenarij Milana podsjeća i na njegove traume iz djetinjstva:  'Kroz sličnu sam situaciju prolazio i sam kad sam bio mali. Moj tata se borio za mene s mojoj majkom. Išao sam na sud svjedočiti da želim biti sa svojim ocem. Prolazio sam kroz sve to i pitam se zašto se sada meni događa isto.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene