prima kisik

Omiljeni Šojić iz kultne komedije "Tesna koža" u bolnici se bori za život, stanje mu se naglo pogoršalo preko noći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Lane Gutović zbog problema s disanjem hospitaliziran je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje se sada bori za život.

Glumac Milan Lane Gutović (75), kojeg gledatelji najbolje pamte kao Srećka Šojića iz kultnog filmskog serijala "Tesna koža", bori se za život na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje je primljen u petak zbog problema s disanjem, javlja srpski portal Novosti.

Tamo mu je prvo testiran na koronavirus, no rezultat je bio negativan, a stanje mu se naglo pogoršalo u ponedjeljak pa je premješten na odjel intenzivne njege.

"Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kisik jer ima problema s disanjem", kazao je izvor za Novosti te je dodao i kako Gutović u veoma teškom stanju. Otkrio je i da je glumac prije dva mjeseca prebolio koronavirus, ali se još nije potpuno oporavio.

Glumac koji inače rijetko daje intervjue prije nekoliko dana se i sam oglasio iz bolnice.

"Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam s vama, znači da sam dobro", kazao je tada preko telefon za srpske medije.

Inače, Gutović je brkatog i komičnog direktora poduzeća Šojića prvi je put utjelovio 1982. godine, a film je tada oborio sve rekorde gledanosti, pa su kasnije snimljena još četiri nastavka.

Prije dva mjeseca potpisao je i ugovor za ulogu u novoj srpskoj seriji čije bi snimanje bi trebalo početi u rujnu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 4 Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Daniel Craig (Foto: Profimedia) +0 Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Celebrity Na računu ima silne milijune, no kćerima neće ostaviti nasljedstvo, evo što planira napraviti s novcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene