Ashton Kutcher i Mila Kunis snimljeni su s djecom dok su ih u opuštenom izdanju vodili k frizeru.

Galerija


Ashton Kutcher i Mila Kunis upoznali su se davnih dana na snimanju jedne od najpopularnijih serija koje su se prikazivale 90-ih godina "Lude sedamdesete" i tada nitko nije ni pomislio da bi mogli biti par u stvarnom životu, no oni danas zajednu šeću sa svojom djecom, 5-godišnjom Wyatt i 3-godišnjim Dmitrijem i uživaju u opuštenim izdanjima.

Vezani članci Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Nakon teške bolesti brata blizanca i smrti bivših djevojaka, miljenik žena skrasio se s kolegicom koju je dugo krio od svih Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Par je tako pokazao kako ne pridaju previše pažnje na to hoće li ih i kada će ih netko od paparazza snimiti, bez obzira na to što nisu u jednom od glamuroznih izdanja u kojima smo ih navikli vidjeti na crvenim tepisima. Točnije, Mila i Ashton slobodno su vrijeme odlučili iskoristiti za odlazak k dječjem frizeru, a svoje su mezimice nagradili i balonima kojima su se zabavaljali.

Dvojac se prvi put bio sreo na snimanju gore spomenute serije 1998. godine, a u to vrijeme kada su snimili i prvi televizijski poljubac, nitko ih nije povezivao u romantičnom smislu. Štoviše, njoj je bilo tek 14 godina kada se pridružila glumačkoj ekipi, slagavši da ima 18 na audiciji. No producenti su bili toliko oduševljeni njome da su joj odlučili progledati kroz prste i dodijeliti ulogu.

2005. godine Ashton se vjenčao s glumicom Demi Moore, dok je Mila bila u vezi s kolegom Macaulayem Culkinom. Šest godina kasnije Mila je prekinula vezu, s Demi je objavila vijest da se ona i Ashton razvode. 2012. godine stvari su se među njih dvoje počele zahuktavati. Prva tri mjeseca viđali su se bez obaveza, a onda su su počeli živjeti zajedno. Nedugo nakon toga, Ashton je i službeno predao zahtjev za razvod od Demi.

Samo godinu dana kasnije zaprosio je Milu, a vjenčali su se iste godine u lipnju. Nakon što su postali roditelji, par je posao u Hollywoodu odlučio ostaviti po strani i posvetiti se odgoju djece, što im, koliko vidimo, ide poprilično dobro.

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!