Tko bi im odolio?

Preslatko izdanje holivudske obitelji: Njihove fotke tope srca obožavatelja diljem svijeta

Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) +0 Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Galerija

Ashton Kutcher i Mila Kunis snimljeni su s djecom dok su ih u opuštenom izdanju vodili k frizeru.

Ashton Kutcher i Mila Kunis upoznali su se davnih dana na snimanju jedne od najpopularnijih serija koje su se prikazivale 90-ih godina "Lude sedamdesete" i tada nitko nije ni pomislio da bi mogli biti par u stvarnom životu, no oni danas zajednu šeću sa svojom djecom, 5-godišnjom Wyatt i 3-godišnjim Dmitrijem i uživaju u opuštenim izdanjima.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Par je tako pokazao kako ne pridaju previše pažnje na to hoće li ih i kada će ih netko od paparazza snimiti, bez obzira na to što nisu u jednom od glamuroznih izdanja u kojima smo ih navikli vidjeti na crvenim tepisima. Točnije, Mila i Ashton slobodno su vrijeme odlučili iskoristiti za odlazak k dječjem frizeru, a svoje su mezimice nagradili i balonima kojima su se zabavaljali.

Dvojac se prvi put bio sreo na snimanju gore spomenute serije 1998. godine, a u to vrijeme kada su snimili i prvi televizijski poljubac, nitko ih nije povezivao u romantičnom smislu. Štoviše, njoj je bilo tek 14 godina kada se pridružila glumačkoj ekipi, slagavši da ima 18 na audiciji. No producenti su bili toliko oduševljeni njome da su joj odlučili progledati kroz prste i dodijeliti ulogu.

2005. godine Ashton se vjenčao s glumicom Demi Moore, dok je Mila bila u vezi s kolegom Macaulayem Culkinom. Šest godina kasnije Mila je prekinula vezu, s Demi je objavila vijest da se ona i Ashton razvode. 2012. godine stvari su se među njih dvoje počele zahuktavati. Prva tri mjeseca viđali su se bez obaveza, a onda su su počeli živjeti zajedno. Nedugo nakon toga, Ashton je i službeno predao zahtjev za razvod od Demi.

Samo godinu dana kasnije zaprosio je Milu, a vjenčali su se iste godine u lipnju. Nakon što su postali roditelji, par je posao u Hollywoodu odlučio ostaviti po strani i posvetiti se odgoju djece, što im, koliko vidimo, ide poprilično dobro.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene