Pa ni Da Silva

Mika Hakkinen domaćin gala partyja - mnogi slavni nisu propustili zabavu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da u Zagreb sve više svraćaju ne samo velike glazbene već i sportske zvijezde, pokazao je ovaj tjedan jedan od legendarnih vozača formule 1 - Mika Hakkinen, koji je bio i domaćin gala partyja. Tko je sve svratio i komu policija katkad oprosti kaznu... doznajte u sljedećoj priči.

Metropola je ovaj tjedan živjela uz škripe guma moćne formule. Slavnog vozača Miku Hakkinena željeli su upoznati svi. No ne i provozati se s njim.

Pogledaj i ovo showbuzz 12. lipnja Mika Häkkinen – dolazi u Hrvatsku! Imamo dobitnike!

Skijašica Nika Fleiss se i provozala u bolicu s Mikom. 'Ako je neko skakako s padobranom i banđijem, onaj prvi moment kad vas zalijepi za sic kad vam se stisne želudac... proškaklja vas cijelo tijelo! super!', ispričala je Nika.

>> Mika Häkkinen – dolazi u Hrvatsku! Imamo dobitnike!

No zato su svi rado na Mikin poziv stigli na gala party kako bi ih upoznao s kampanjom koju promovira: Ako piješ ne vozi!

Rijetka je priliku da našeg reprezentativca Eduarda Da Silvu sretnemo u noćnom životu, pa smo iskoristili smo da čujemo kako će provesti odmor. 'Jesam, na kratkom sam odmoru. Prošlo je to reprezentacijom, To je bila za nas tragedija ali nećemo o tom razmišljat, moramo gledat dalje i glavu gori', kaže Da Silva. 'Vrijeme nije baš dobro za more još je hladno, ovo ljeto neću ić na more ostat ću ovdje', poručio je slavni nogometaš koji svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom djecom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene