Michelle Pfeiffer vratila se u ulogu žene mačke, koja je obilježila njezinu karijeru.

Galerija


Čini se kako je prava nostalgija za nekim prošlim vremenima uhvatila holivudsku glumicu Michelle Pfeiffer, koja se na društvenim mrežama prisjetila jedne od uloga koje su joj obilježile filmsku karijeru.

Vezani članci Heather Locklear (Foto:Profimedia) Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Djeluje opako: Otkrivene prve fotke i snimka Roberta Pattinsona u ulozi novog Batmana, što kažete na ovo?

Vjerujemo kako se dobar dio vas sjeća Michelle kao seksi zle žene mačke iz filma o superjunaku Batmanu snimljenog 1992. godine.

Danas se 60-godišnja glumica vratila u ta vremena na svom profilu na Instagramu, pokazujući obožavateljima jednan od glavnih rekvizita iz tog kultnog filma, koji još uvijek čuva kod kuće kao uspomenu. Radi se o biču kojim Michelle i dandanas još uvijek jako dobro rukuje, moramo priznati.

"Kao da vozim bicikl", napisala je Michelle uz objavljeni video u kojem "puca" bičem u dvorištu svog doma.

Bič je nedavno sama pronašla i time se pohvalila na Instagramu, kojem se tek nedavno pridružila.

Uloga "žene mačke" u Michellinu srcu zauzima posebno mjesto, a tome svjedoči i prva objava na njezinu profilu.

"Iskreno, bila sam poprilično anksiozna što se tiče ulaska u svijet društvenih mreža i bojala sam se da ću putem njih nešto krivo reći ili da će netko meni nagazati na nogu. No počela sam shvaćati kako sam s vremenom postajala sve znatiželjnija jer je toliko mojih prijatelja aktivno na društvenim mrežama i to ih zabavlja. Mislim da sam tada shvatila da je to dobar način povezivanja s ljudima i potencijalnim obožavateljima", priznala je glumica.

Michelle se nakon četverogodišnje pauze vratila snimanju filmova 2017. godine otkad je snimila njih tri - "Ubojstvo u Orient Expressu", "Mother!" i "Deceit".

Uz povratak u ulogu Janet Van Dyne u filmu "Avengers: Endgame", gledat ćemo je i kao kraljicu Ingrith u filmu "Maleficent: Mistress of Evil" koji u kina stiže u listopadu ove godine.

 

Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!