Kosa raščupana, šminke nema

Pogledajte kako ova ljepotica i nekad jedna od najvećih diva izgleda u doba karantene

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +0 Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Galerija

Michelle Pfeiffer snimljena je kod svog novog doma u Los Angelesu, za koji je izdvojila 22,5 milijuna dolara.

Ni pandemija koronavirusa nije spriječila proslavljenu glumicu Michelle Pfeiffer da ode prošetati do svog novog luksuznog doma koji je nedavno kupila zajedno sa svojim suprugom, producentom Davidom E. Kellyjem.

Pogledaj i ovo Michelle Pfeiffer Prirodna ljepotica! Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

Naime, Michelle i David za svoju novu šesterosobnu rezidenciju u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades izdvojili su početkom ove godine čak 22,5 milijuna dolara. Kuća je uređena u mediteranskom stilu, površine 10.329 četvornih metara, a njezin ju je prethodni vlasnik temeljito obnovio prije nego što se našla u prodaji i očarala holivudske supružnike. Ipak, nakon kupnje odlučili su imanje preurediti po svom ukusu, no neočekivane mjere zaštite i opreza koje je američka vlada proglasila zbog koronavirusa poremetili su im planove.

Michelle je stoga sa zaštitnom maskom na licu zbog koje je bila gotovo neprepoznatljiva odlučila provjeriti do koje su faze stigli majstori koje je angažirala prije pojave pandemije.

Ipak, na završetak radova i useljenje u novi dom par koji je u braku od 1993. godine morat će se još malo strpiti i pričekati dok započeti radovi konačno ne budu završeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Iako se na neko vrijeme bila povukla iz svijeta glume, Michelle danas nosi titulu legendarne holivudske glumice na čiji je ljepotu u mladosti malo tko ostao imun. Karijeru su joj obilježile uloga žene mačke u filmu o Batmanu, a jednu od najzapaženijih ostvarila je i u filmu "Lice s ožiljkom" uz Ala Pacina. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene