Michelle Pfeiffer snimljena je kod svog novog doma u Los Angelesu, za koji je izdvojila 22,5 milijuna dolara.

Galerija


Ni pandemija koronavirusa nije spriječila proslavljenu glumicu Michelle Pfeiffer da ode prošetati do svog novog luksuznog doma koji je nedavno kupila zajedno sa svojim suprugom, producentom Davidom E. Kellyjem.

Vezani članci Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Duboki dekolte i nepoznati muškarac pod rukom koji nije njezin muž: Glumica je imala zanimljivu večer u Rimu Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Žena mačka uskoro će proslaviti 61. rođendan, ali čini nam se da bi joj ta uloga i danas dobro sjela

Naime, Michelle i David za svoju novu šesterosobnu rezidenciju u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades izdvojili su početkom ove godine čak 22,5 milijuna dolara. Kuća je uređena u mediteranskom stilu, površine 10.329 četvornih metara, a njezin ju je prethodni vlasnik temeljito obnovio prije nego što se našla u prodaji i očarala holivudske supružnike. Ipak, nakon kupnje odlučili su imanje preurediti po svom ukusu, no neočekivane mjere zaštite i opreza koje je američka vlada proglasila zbog koronavirusa poremetili su im planove.

Michelle je stoga sa zaštitnom maskom na licu zbog koje je bila gotovo neprepoznatljiva odlučila provjeriti do koje su faze stigli majstori koje je angažirala prije pojave pandemije.

Ipak, na završetak radova i useljenje u novi dom par koji je u braku od 1993. godine morat će se još malo strpiti i pričekati dok započeti radovi konačno ne budu završeni.

Iako se na neko vrijeme bila povukla iz svijeta glume, Michelle danas nosi titulu legendarne holivudske glumice na čiji je ljepotu u mladosti malo tko ostao imun. Karijeru su joj obilježile uloga žene mačke u filmu o Batmanu, a jednu od najzapaženijih ostvarila je i u filmu "Lice s ožiljkom" uz Ala Pacina. 

 

Pred objektivom savršena, no u stvarnom životu nitko ne bi rekao da je to ista žena kojom se predstavlja