Michelle Obama uspjela je nasmijati naciju imitacijom supruga.


Michelle Obama gostovala je u zabavnoj TV emisiji Stephena Colberta 'The Late Show' u kojem je, između ostaloga, imitirala svog muža.

Vezani članci Slika nije dostupna NIJE ODUŠEVLJENA POKLONOM? Michelle Obama urnebesnom reakcijom zapalila internet! Slika nije dostupna Pogledajte predsjednički par kako pleše na ''Thriller''

Michelle je također priznala kako 'nema razumijevanja' za Billa Clintona i Melanie Trump. Smatra kako nisu dovoljne potpore supružnicima koji su trenutno aktualni kandidati za predsjednika SAD-a.

U razgovoru s voditeljem Colbertom nije puno govorila o politici, ali se dotaknula skandala u kojemu je Melania Trump plagirala dijelove njenog govora. 'Da, to je bilo teško', kratko je prokomentirala.

Najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj kada je Michelle imitirala supruga. Ispričala je kako ona i kćerke to uspješno rade, a onda je navela primjer obiteljskog razgovora za večerom kada je Malia upitala oca o razgovorima koje je vodio o globalnom zatopljenju.

Tada je opisala kako je Barack vrlo rado komentirao takve teme, ali i vrlo opširno.

'Malia obično postavlja takva pitanja dok Sasha i ja pričamo o tome koja nam je najdraža pjesma s albuma Lemonade', izjavila je Michelle.

OVDJE pogledajte urnebesni video gdje slavni čitaju komentare na svoj račun.

Urnebesna scena u kojoj Michelle Obama imitira supruga počinje u petoj minuti videa.