Manekenka Michelle Hunziker konačno je otkrila zbog čega se razvela od Erosa Ramazottija.


Ljubav između omiljenog talijanskog glazbenika Erosa Ramazzottija i bivše manekenke i voditeljice Michelle Huziker prekinuta je prije 15 godina. No što je rezultiralo razvodu četverogodišnjeg braka sve do sada bilo je nepoznato.

Vezani članci Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice Eros Ramazzotti, Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr, Getty) Denis Barta trebao krenuti za Milano i pjevati s Erosom Ramazzottijem, ali onda…

Iako je o razlozima prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je napokon odlučila otkriti pravi razlog koji je stao između njih. Otkrila je, naime, da je u to doba bila članica jedne sekte što Eros nikako nije odobravao. Postavio joj je ultimatum "ili sekta ili ja".

"U sekti su mi govorili da je moj muž loš za mene, a ja sam ga voljela. Ipak, kada mi je Eros rekao da moram birati izabrala sam sektu", priznala je Michelle. Još dok je bila u braku s pjevačem sekta joj je zabranila da razgovara s majkom zbog čega se čak četiri godine s njom nije čula. No, to nije sve. Pravila po kojima je morala živjeti s vremenom su postala sve gora.

"Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili su me da ih moram financirati. U jednom trenutku uvjerili su me da im dam sav svoj novac, i zaprijetili su mi da ako napustim sektu da će me ubiti", ispričala je manekenka koja iz braka s Erosom ima 20-godišnju kći Auroru.

Nakon što se uspjela izvući iz zloglasnog kulta Michelle se ponovno udala, a u braku s Tomasom Trussardijem, nasljednikom modnog carstva Trussardi, dobila je dvoje djece. Svoju sreću nakon bračnog kraha pronašao je i Eros koji je oženio glumicu Maricu Pellegrinelli s kojim ima šestogodišnju djevojčicu.