Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveća pop zvijezda proglašena je najneuredijom osobom u Holywoodu, barem tako tvrde brojne spremačice koje su se izmjenjivale na njegovom ranču.


Pjevač Michael Jackson navodno je živio u prljavštini i bjedi na svom ranču Neverlandu. Pjevač koji je preminuo 2009.godine od prevelike doze lijekova proglašen je nejneurednjom osobom u Holywoodu. Barem tako tvrde brojne spremačice koje su se izmjenjivale na njegovom ranču, piše Mirror.

Vezani članci Michael Jackson (Foto: Profimedia) Uznemirujuća ispovijest kolege bacila ljagu na preminulog kralja popa: "Bio je teško poremećen" Donatella Versace (Foto: AFP) Nekad su bili ljepotani i ljepotice, a onda su operacijama potpuno uništili svoj izgled

'U kući je imao životinje. One su ponekad nuždu obavljale na podu. Michael nam ne bi dao da to počistimo, već je po tome hodao i raznosio izmet po cijeloj kući. Ako bi mu smo nešto prigovorili, prijetio je da će nas time gađati ', rekla je jedna od spremačica za Mirror.

Tjelohranitelji otkrili što se događalo u njegovom domu!

Spremačice kažu kako je najgora bila njegova soba iz koje se širio nesnosan smrad. Krevet mu je bio neuredan.

'Posvuda su bile čarape i gaće, a bio je prekriven i napola pojedenom piletinom i krumpirima. Na podu sobe ležale su prazne boce viskija', prepričavaju čistačice.

Druga je otkrila kako se 1993. godine nakon posjeta Oprah Winfrey i Elizabeth Taylor pjevač pred osobljem 'olakšao' na hodniku. Što nije bilo prvi put jer je cijela kuća smrdjela po urinu.

Međutim, ružne navike pjevač je odlučio promijeniti kada mu se 1997. godine rodio sin Prince.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook