Prljave tajne

Osoblje otkrilo - obavljao je nuždu na podu i branio im da čiste!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveća pop zvijezda proglašena je najneuredijom osobom u Holywoodu, barem tako tvrde brojne spremačice koje su se izmjenjivale na njegovom ranču.

Pjevač Michael Jackson navodno je živio u prljavštini i bjedi na svom ranču Neverlandu. Pjevač koji je preminuo 2009.godine od prevelike doze lijekova proglašen je nejneurednjom osobom u Holywoodu. Barem tako tvrde brojne spremačice koje su se izmjenjivale na njegovom ranču, piše Mirror.

Pogledaj i ovo Blanket Bigi Jackson Kakav je to prizor bio Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

'U kući je imao životinje. One su ponekad nuždu obavljale na podu. Michael nam ne bi dao da to počistimo, već je po tome hodao i raznosio izmet po cijeloj kući. Ako bi mu smo nešto prigovorili, prijetio je da će nas time gađati ', rekla je jedna od spremačica za Mirror.

Tjelohranitelji otkrili što se događalo u njegovom domu!

Spremačice kažu kako je najgora bila njegova soba iz koje se širio nesnosan smrad. Krevet mu je bio neuredan.

'Posvuda su bile čarape i gaće, a bio je prekriven i napola pojedenom piletinom i krumpirima. Na podu sobe ležale su prazne boce viskija', prepričavaju čistačice.

Druga je otkrila kako se 1993. godine nakon posjeta Oprah Winfrey i Elizabeth Taylor pjevač pred osobljem 'olakšao' na hodniku. Što nije bilo prvi put jer je cijela kuća smrdjela po urinu.

Međutim, ružne navike pjevač je odlučio promijeniti kada mu se 1997. godine rodio sin Prince.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene