sretna obitelj

Legendarni glumac objavio rijetku fotografiju sa svojom djecom, za prizor za pamćenje zaslužna je njegova lijepa supruga

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Galerija

Catherine Zeta Jones je na odmoru fotkala svoju obitelj, a njezin suprug Michael Douglas na Instagramu je pokazao kako Dylan i Carys danas izgledaju.

Michael Douglas pozirao je pred objektivom svoje supruge Catherine Zete-Jones te je objavio fotku sa svojom djecom. Sudeći po fotografiji, 77-godišnji Michael bio je sjajno raspoložen, a u nimalo drugačijem raspoloženju nisu bili ni 21-godišnji Dylan te 18-godišnja Carys.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Jedinstvena ljepota Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

Sretna obitelj posljednjih dana odmara na Karibima, a istraživali su tamošnju prirodu te su se fotkali u ležernim izdanjima.

Catherine i Michael su inače prošle godine proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je tada potvrdila da im u ljubavi i nakon svih tih godina cvjetaju ruže.

"Ne mogu iskazati nježniji znak ljubavi od ovog nježnog poljupca", citirala je tada Shakespearea uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca, a objavu su lajkale stotine tisuća njihovih obožavatelja.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem 'Laku noć'."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene