Glumac Michael Caine za njemački je najprodavaniji list - 'Bild am sonntag' izjavio kako njegov najbolji prijatelj Sean Connery ne kontrolira više svoja osjetila te se boji da je počeo gubiti pamćenje i da je obolio od Alzheimera.


Jedan od najvećih hollywoodskih glumaca, 83-godišnji Sean Connery u veoma je lošem zdravstvenom stanju, tvrdi njegov prijatelj, također glumac, Michael Caine (80).

'Veoma sam zabrinut za njega', izjavio je Caine za njemački list 'Bild am sonntag' te dodao kako Connery gubi pamćenje, što je poznato nekolicini njegovih bliskih prijatelja, koji su sve sigurniji kako Connery ima Alzheimerovu bolest.

'Connery zaboravlja svoj život', glasio je naslov teksta o slavnom glumcu koji je objavljen u nedjeljnom Bildu, a kojeg su prenijeli gotovo svi njemački mediji.

U tekstu je navedeno i kako njegova supruga Micheline Roquebrune (77) strahuje kad god glumac negdje ode jer zaboravi put kući.

Slavni glumac, najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda u nekoliko filmova o ovom najpoznatijem tajnom agentu, još je prije dvije godine izjavio za britanske medije kako se više ne želi baviti glumom.

Vezani članci Valerie Leon Bila je u krevetu sa Seanom Conneryjem, a ljubila je i Rogera Moorea, sad dijeli svoja iskustva s miljenicima žena Film Iz Rusije s ljubavlju - 8 Najpoznatijeg filmskog agenta dosad je utjelovilo osam glumaca! Tko vam je bio najbolji, a na koga ste potpuno zaboravili?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook