ljubav na prvu

Proslavio je 87. rođendan, a više od pola života u braku je sa ženom koju je vidio u reklami

Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael Caine (Foto: Getty Images) Galerija

Glumac Michael Caine zaljubio se u suprugu Shakiru Baksh kada ju je vidio u reklami za kavu, a saznao je da živi u njegovu susjedstvu.

Oskarovac Michael Caine nedavno je proslavio 87. rođendan, no on ne posustaje i u posljednjih godinu dana odigrao je nekoliko filmskih uloga. Ipak, od njegove je karijere dojmljivija ljubavna priča o njemu i supruzi Shakiri Baksh (73).

Pogledaj i ovo Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Što je sigurno, sigurno je Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu

Par je 47 godina u braku, a zanimljivo je kako se njihova ljubav dogodila. Naime, Caine je Shakiru zamijetio 1971. u reklami za kavu i došao je do, kako kaže, najljepše žene koju je ikad vidio preko prijatelja.

“Bio sam s prijateljem kod kuće i gledali smo televiziju kad su prikazali reklamu za kavu iz Brazila. Vidio sam djevojku koja je bila u reklami i rekao prijatelju: 'Ovo je žena za mene, sutra putujem u Brazil kako bih je našao' ", prisjetio se Caine.

Glumac je kasnije otišao u disko i tamo je sreo prijatelja, rekao mu kamo putuje i pozvao ga da ide s njim. Sve mu je objasnio, a onda su shvatili nevjerojatnu slučajnost. "Rekao mi je da radi za tu tvrtku. Upitao sam ga može li pomoći da je pronađem kada stignem u Brazil, a on mi je rekao: 'Ona nije Brazilka, Indijka je, živi nekoliko ulica odavde.' Pouka je: 'Budite spremni da vam se nevjerojatne stvari jednostavno dogode'", istaknuo je Caine.

Glumac nerijetko ističe koliko mu je supruga promijenila život. "Bez nje bih davno bio mrtav. Vjerojatno bih se opio do smrti", rekao je. Tvrdi kako je nekada ispijao bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija cigareta na dan, a Shakira ga je smirila i prestao je s lošim navikama. Kaže da mu je ona dala motiv da ostane trijezan i zdrav.

"Ona je moja desna ruka, osoba od povjerenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam ju upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje", naglasio je glumac. Dodao je kako je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri često bio okružen zgodnim ženama, ali nikada nije imao poriv da prevari suprugu jer je njemu otkad ju je prvi put vidio ona najljepša.

"Nikad nisam bio u iskušenju da zastranim i prevarim ju. Neki moje kolege tvrde kako se prevara na setu ne računa, ali ja se nikad nisam s time slagao i uvijek vodim suprugu na snimanje", objasnio je Caine. Pohvalio se kako je njegov brak fenomenalan, a otkrio je i koja je tajna njegova uspjeha. 

"Tajna uspješnog braka je u dvije kupaonice. Nikad ne želiš dijeliti kupaonicu sa ženom ili završiti u nekom kutu gdje stoje tvoje stvari za brijanje i ostale stvari. Ja sam stariji od nje i treba mi više prostora", ispričao je oskarovac. 

Kaže kako su žena i on u svemu jednaki. "Ne postoji mala žena udana za veliku filmsku zvijezdu ili neko slično sr**e poput toga", rekao je. Naglasio je kako je potrebno svog partnera uključiti u sve i tako je s njim i suprugom. Glumac sa Shakirom ima kćer Natashu (47).

Glumac je u prvom braku s pokojnom kolegicom Patricijom Haines dobio kćer Dominique Caine (64).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene