Michael Buble na neko se vrijeme bio povukao iz svijeta glazbe, kako bi se mogao posvetiti obitelji u teškim trenucima.

Galerija


Kanadski pjevač Michael Buble priznao je kako je mislio da se nikada više neće baviti glazbom, nakon što je njegovom sinu Noahu dijagnosticiran rak prije dvije godine.

Vezani članci Miranda Kerr (Foto: Instagram) Daleko od očiju javnosti: Bivša anđelica Victoria's Secreta u tajnosti rodila treće dijete Željko Bebek (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Legendarni Bebek vratio se u djetinjstvo te otkrio kako se osjećao na štiklama i sa šljokicama

Michael je svoju karijeru zanemario i stavio na čekanje, nakon što je malenom Noahu dijagnosticiran rak hepatoblastoma kada je imao samo tri godine. Nakon što je obitelj saznala strašnu vijest, otputila se u Ameriku kako bi Noah dobio najbolji liječnički tretman.

"Mislio sam da se više nikad neću vratiti glazbi. Znao sam da ako se vratim u ovaj svijet, trebat će se dogoditi čudo. I dogodilo se. Da nije, ja ne bih bio ovdje", priznao je Michael i dodao kako mu karijera nikada neće biti na prvom mjestu, nego njegova obitelj.

43-godišnji kanadski pjevač otkrio je za The Sunday Mirror's Notebook Magazine kako se glazbi vratio tek nedavno, nakon što se zdrastveno stanje njegova sinčića dokazano popravilo.

Michael i njegova supruga, inače argentinska glumica Luisana osim Noaha, imaju i dvogodišnjeg sina Eliasa i tromjesečnu kćer Vidu.