U domovini svoga djeda

Michael Buble oduševio Zagrepčane: ''Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće''

Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) +0 Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Galerija

Michael Bublé nastup u Hrvatskoj otvorio je hitom “Feeling Good”, a već od prvog takta publika je zapjevala uglas s kanadskom zvijezdom .

Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras sa mnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba, rekao je Bublé I oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni. Pozdravni govor započeo je poljubivši zemlju, čime je odao počast domovini svoga djeda Mihovila, rodom iz Trogira.

Michael Bublé nastup u Hrvatskoj otvorio je hitom “Feeling Good”, a već od prvog takta publika je zapjevala uglas s kanadskom zvijezdom . Redali su se hitovi poput “Haven’t Met You Yet”, “My Funny Valentine”, “Forever Now”, a kako je i obećao, napravio je koncertni spektakl na kojem se slavila ljubav.

Dvosatni nastup popraćen je animacijama, ali i maestralnim izvedbama samog Michaela, ali i vrhunskog orkestra te glazbenika koji su s njim dijelili pozornicu. Pauze između pjesama kratio je anegdotama, a rasplesani fanovi uživali su u njegovim hitovima iz 20 godina duge karijere.
Bublé se u Zagrebu očito dobro osjećao, a ljubav, koju tako često spominje u intervjuima, publici je iskazao šaljući im poljupce i fotografirajući se s njima.

Iako se zbog sina Noe, kojemu je dijagnosticiran rak, na nekoliko mjeseci povukao sa scene, povratničkom turnejom “An Evening With Michael Bublé” pokazao je i dokazao zašto ga smatraju modrnim Frankom Sinatrom i jednom od najvećih zvijezda današnjice. Bubléova tuneja nakon Zagreba nastavlja se u Pragu, a posljednji koncert imat će u travnju sljedeće godine u Meksiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene