Roza, plava ili zelena?

Kakvom će nas ekstravagantnom kreacijom Maja oduševiti u finalu Supertalenta? Odlučite sami!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Mia Kovačić ovog nas je puta u "Backstageu s Miom" odvela do stručnog žirija Supertalenta, a nudi vam i posebnu priliku da sudjelujete u odlučivanju o kreaciji koju će nositi Maja Šuput u finalnoj emisiji!

Svake nas nedjelje Mia Kovačić odvede u backstage najgledanijeg showa u Hrvatskoj, Supertalenta, gdje razotkriva koje sve tajne čuvaju natjecatelji i žiri, bocka pitanjima i tjera naše kandidate da sudjeluju u njezinim pomno smišljenim zabavnim izazovima. 

Pogledaj i ovo showbuzz O čemu je riječ? Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor

Ovog se puta na meti Mijina brzog uma našla Maja Šuput, članica žirija koja svojim izgledom i ekstravagantnim odjevnim kombinacijama plijeni pažnju svaki put kad se pojavi pred kamerama. Već je dobro znano da je Majin osobni stilist upravo modni mačak Marko Grubnić, a Miji je Maja otkrila da toliko vjeruje Marku kada je riječ o modnim odabirima da ga uopće i ne pita što je spremio za sljedeću emisiju Supertalenta. 

Perje, šljokice, minice, koža i lateks, Maja je već sve isprobala, no nije očekivala da će Mia nenadano pozvati i gledatelje da sudjeluju u odlučivanju o tome što će ona odjenuti za veliko finale ovosezonskog Supertalenta. 

Kako odlučiti hoće li Maja zasjati u ružičastom, zelenom ili plavom, saznajte u našem videu!

Backstage s Miom pratite na YouTube kanalu Nove TV.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene