Mia Kovačić voditeljica je IN magazina te emisije Backstage s Miom, no ovoga je puta stala pred kamere kako bi gledateljima otkrila neke stvari o sebi.

Galerija


Mia Kovačić dobro je poznato lice svim gledateljima Nove TV.

Vezani članci Transform Crew ''Nemamo pojma što se dogodilo'': Mia je razgovarala s pobjednicima showa Supertalent! Mia Kovačić i Maja Šuput (Foto: Screenshot) Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor

Riječ je o simpatičnoj voditeljici IN magazina, ali i emisije "Backstage s Miom" koja je išla u sklopu najgledanijeg showa "Supertalent" na YouTube kanalu Nove TV.

Mia je u njoj gledateljima donosila razna događanja iz backstagea, bilo s natjecateljima i žirijem od kojih je vješto saznavala razne detalje. No ovoga puta pred kamere je privedena ona sama kako bi drugima otkrila ponešto o sebi što dosad nisu znali.

Tako nam je otkrila koja joj je najdraža društvena mreža, kako misli da bi je opisali njezini prijatelji, što je sadržavala zadnja SMS poruka koju je poslala, a onda je uslijedilo iznenađenje.

Naime, Mia je otkrila svoj skriveni talent, a on uključuje njezin - jezik!

O čemu se radi, saznajte u videu. 

Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu