Djeluje mlađe

Legendarna glumica postala vatrena crvenokosa: U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli!

Meryl Streep (Foto: Getty) Meryl Streep (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep (Foto: Getty) Meryl Streep (FOTO: Getty) Meryl Streep (Foto: Profimedia) +0 Meryl Streep (Foto: AFP) Galerija

Meryl Streep obojila je kosu zbog snimanja novog filma "The Prom", u kojem glumi s kolegicom Nicole Kidman.

Legendarna glumica Meryl Streep poznata je po svojoj plavoj kosi, no to je odlučila promijeniti u malo vatrenije izdanje. 70-godišnja Streep obojila je kosu zbog snimanja novog filma "The Prom", u kojem glumi s kolegicom Nicole Kidman.

Pogledaj i ovo Sienna Miller, Extrapolations Provlači se važna poruka Serija koja nije sjajna, ali je nužna: Vodi nas u blisku budućnost u kojoj smo suočeni s posljedicama klimatskih promjena!

Glumica je oduševila novim izgledom, a osim boje kose promijenila je i stil zbog snimanja filma te je na set otišla u bijelim hlačama i zanimljivom bijelom sakou koji je kombinirala sa zlatnim naušnicama.

Meryl i Nicole glume u filmskoj adaptaciji priče o zvijezdama Broadwaya koje namjeravaju oživiti svoje karijere dobrotvornim radom te pomažu gej tinejdžericama da idu zajedno na maturalnu večer iako im je to zabranjeno.

To nije njihov prvi zajednički rad, a popularni duo već je glumio zajedno u seriji "Male laži", a za to su dobile nominacije za Zlatni globus.

Pojavile su se skupa i u filmu "The Hours", za koji je Nicole Kidman 2002. godine dobila nagradu Oscar za najbolju glumicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene