Eskaliralo je

Meri Cetinić bijesna zbog čestih zamjena s drugom pjevačicom: "Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo"

Meri Cetinić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Meri Cetinić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Meri Cetinić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Meri Cetinić (Foto: dnevnik.hr) Meri Cetinić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Jasna Zlokić Jasna Zlokić (Foto: IN Magazin) +0 Pjevačica Jasna Zlokić (Foto: IN Magazin) Galerija

Meri Cetinić se naljutila jer ju zamjenjuju s Jasnom Zlokić pa je o svemu odlučila progovoriti na Facebooku.

Naša legendarna pjevačica Meri Cetinić objavila je ljutiti status na svom profilu na Facebooku jer ju, kako tvrdi, često zamjenjuju s kolegicom Jasnom Zlokić, zbog čega joj je prekipjelo, a posljednji okidač bila je jedna križaljka. 

Pogledaj i ovo Jasna Zlokić Dosad nije čula za nju Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

"Ova manipulacija i svinjarija ponavlja se već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me slika sa unučicom, iako je ja nemam, ali ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako "skitnica" provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima "Samo simpatija" s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema niti jedna njezina pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisat moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?" napisala je Meri.

Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja vec jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokic i napisu da sam to...

Objavljuje Meri CetinićUtorak, 25. kolovoza 2020.

"Tko ne zna za Meri Cetinić, nema pojma o domaćoj glazbi. To je zlo ljubomore i zavisti, prije nego neznanja. Jer u Hrvatskoj nema puno glazbenih diva, može vas se nabrojiti na prstima jedne ruke", "Jedna je Meri Cetinić za koju znamo i koja se ne mijenja", "Da, to Vam namjerno rade radi Vašeg domoljublja", "To pratim godinama i jako mi smeta. Jasna ima svoj stil i kvalitetu, ali sa vama, draga Meri, ne može se mjeriti ni u kom pogledu. Ona je Jasna i vrijedi kao Jasna, ali zamijeniti Meri Cetinić s Jasnom Zlokić isto je kao da zamijenite Ruđera Boškovića s nekim divnim srednjoškolskim profesorom fizike i matematike", poručili su joj njezini prijatelji na Facebooku.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Weisz Daniel Craig (Foto: Profimedia) Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) +0 Daniel Craig Celebrity Junak filmova o tajnom agentu proživljava najteže dane u životu, obitelj se teško nosi s gubitkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene