Kilograme viška koje je nakupila tijekom blagdana odlučila je staviti pod kontrolu. Dala je i savjete za brojne djevojke.


Iako se bivša Miss Universe, danas poznati model Melita Fabečić može pohvaliti zavidnom linijom i ona se ovih dana uhvatila utega. Kilograme viška koje je nakupila tijekom blagdana odlučila je staviti pod kontrolu. Njezina manekenska rutina kreće već u veljači kada agencije očekuju idealne mjere.

Hrvatica pokorila Milano: 'Svi me uspoređuju s Adrianom Limom'

Vezani članci Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Spremni za piste: Zoran Aragović i Robert Sever otkrili su nam detalje novih kolekcija! Hanka Paldum (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Hanka Paldum u Lisinskom proslavila 45 godina karijere, na koncert došao i gradonačelnik Zagreba

'Moj savjet za cure koje su, možda nisu dobile na vagi, ali se osjećaju napuhnuto, veliko, teško, tjedan dana poslije šest, sedam navečer zaborave obrok, i to je to. Bez ikakvih dijeta, malo pojačat unos vode, savjetovala je Melita brojnim djevojkama. Što je još otkrila, ali i kako to izgleda kad manekenka vježba, pogledajte u prilogu IN magazina.