Kilograme viška koje je nakupila tijekom blagdana odlučila je staviti pod kontrolu. Dala je i savjete za brojne djevojke.


Iako se bivša Miss Universe, danas poznati model Melita Fabečić može pohvaliti zavidnom linijom i ona se ovih dana uhvatila utega. Kilograme viška koje je nakupila tijekom blagdana odlučila je staviti pod kontrolu. Njezina manekenska rutina kreće već u veljači kada agencije očekuju idealne mjere.

Hrvatica pokorila Milano: 'Svi me uspoređuju s Adrianom Limom'

Vezani članci Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) "Muke" po majčinstvu: Danijela Dvornik progovorila o odrastanju kćeri Elle i kako se snalazi u ulozi bake Slika nije dostupna Zavirili smo tamo gdje nitko ne može - traži se ljepotica koja oduzima dah

'Moj savjet za cure koje su, možda nisu dobile na vagi, ali se osjećaju napuhnuto, veliko, teško, tjedan dana poslije šest, sedam navečer zaborave obrok, i to je to. Bez ikakvih dijeta, malo pojačat unos vode, savjetovala je Melita brojnim djevojkama. Što je još otkrila, ali i kako to izgleda kad manekenka vježba, pogledajte u prilogu IN magazina.