Slavna glumica otkrila da žali zbog učinjenih plastičnih operacija,


Glumica Melanie Griffith brojne navode o odlasku pod nož nikada nije javno potvrdila, barem ne sve do sada. 59-godišnja otvorila je dušu i u intervjuu za magazin Porter progovorila o plastičnim operacijama. Kaže, nije primjetila da je pretjerala sa estetskim zahvatima sve dok joj drugi nisu skrenuli pažnju na to.  ''Nisam shvatila sve dok drugi nisu počeli govoriti ''O moj Bože, što je napravila?''. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sva sra*** što je njegova kolegica zeznula. Nadam se da sada izgledam puno normalnije'', rekla je Mellanie.

Vezani članci Antonio Banderas i Melanie Griffith Vjenčali su se nakon par tjedana, rastali poslije 20 godina na čuđenje mnogih, ali su i dalje veoma bliski Antonio Banderas - 2 Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu

Nisu plastične operacije jedina stvar zbog kojih se glumica kaje. Mellanie je progovorila i o svojoj ovisnosti o alkoholu.  ''Normalno sam funkcionirala kao mama. Nisam bila baš toliko pijana da sam ležala na podu. Možda u neki trenucima nisam bila prisutna, ali sam se trudila biti tu za svoju djecu'', priznala je.

U tim teškim trenucima ponovno se pomirila s bivšim suprugom, glumce Don Johnsonom. ''Don me čekao da izađem s rehabilitacije. Pomirili smo se i sve je bilo divno i jednostavno. No, nakon nekog vremena smo shvatili da  to ne funkcionira. Mislim da je bilo još teže jer smo oboje bili pod povećalom javnosti'', rekla je Griffit koja je s Donom dobila kćer Dakotu.

Nakon razlaza s Johnsonom, Mellanie se udala za Antonia Banderasa 1996. godine. Međutim, ni taj brak nije potrajao. Razveli su se nakon 18 godina braka, a za to krivi upravo sebe. ''Zaglavila sam. Ali neću dozvoliti da se to opet ponovi. Želim uživati u životu'', zaključila je Griffith.