Glumica Melanie Griffith pokazala je zavidnu liniju i u sedmom desetljeću života.

Galerija


Slavna američka glumica Melanie Griffith na holivudskim je crvenim tepisima prisutna već desetljećima, a najnovije fotografije paparazza dokazuju da je uvijek bila i ostala zanosna dama. 

Vezani članci Fail Snimanje na plaži završilo naopako, bikini joj zapeo za granu pa ostala visjeti na gaćicama Melanie Griffith Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila

Ljeto je došlo, temperature su visoke, a većina celebova već je pronašla idealne destinacije na kojima će provesti ljetne mjesece, pa ni Melanie nije drugačija po tom pitanju. Na otočiću Formentera nedaleko Ibize glumica uživa u pješčanim plažama i toplom moru, a pokazala je i zavidnu liniju. 

Ova 61-godišnjakinja otkrila je tijelo u malenom crnom bikiniju koji je dokazao kako Melanie i dalje izgleda zanosno, a na formi bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice. 

Melanie na moru uživa u društvu prijatelja na velikoj luksuznoj jahti kojom krstare po Mediteranu. Melanie se 2015. razvela od  Antonia Banderasa, s kojim je bila u braku 20 godina te imaju kćer Stellu. 

Par je bio poznat kao jedan od najstabilnijih, no na kraju je njihova ljubav došla kraju. Melanie je bila toliko zaljubljena u svog bivšeg supruga da je njegovo ime istetovirala na ruci, a nakon razvoda par je izjavio kako će se uvijek voljeti i poštovati. 

Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari