Večer za njih

Nakon velikog skandala s bivšom, 63-godišnji glumac smirio se uz ovu 35 godina mlađu ljepoticu

Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +0 Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Galerija

Bradati Mel blistao je u elegantnom, crnom odijelu, dok je njegova mlađahna djevojka odabrala seksi haljinu u boji crnog vina s dubokim dekolteom.

U siječnju 2017. godine glumac je dobio deveto dijete s djevojkom Rosalind Ross.

Pogledaj i ovo showbuzz Prijeti mu 7 godina zatvora Bubnjar legendarnog benda ponovo u centru skandala

Radi se o 63-godišnjem Melu Gibsonu, koji se na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa na crvenom tepihu pojavio u društvu 28-godišnje djevojke Rosalind Ross.

Bradati Mel blistao je u elegantnom, crnom odijelu, dok je njegova mlađahna djevojka odabrala seksi haljinu u boji crnog vina s dubokim dekolteom, pa ne treba posebno naglašavati tko je bio zvijezda večeri.

Glumac već ima sedmero djece s prvom suprugom Robyn Moore, kćer Hannu i šest sinova, a par je proveo u braku 31 godinu, od 1980. do 2011. godine. Mel ima i 8-godišnju kćer Luciu s ruskom pijanisticom i pjevačicom Oksanom Grigorijevom.

Njihova veza bila je poprilično burna, a nakon prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Također, u javnost su procurile brojne snimke na kojima Gibson u totalnom ludilu vrijeđa bivšu, spominje kako je ljubomoran na njezina bivšeg dečka te kako žali što ima dijete s njom.

Na nekim je snimkama priznao i kako ju je tukao i varao "jer je to zaslužila", a tu su bile i brojne druge rasne i šovinističke uvrede.

"Ti nemaš je**nu dušu. Ostavio sam svoju suprugu jer nismo imali duhovnu povezanost. Nemamo je ni ja i ti, ništa, jer se ti je**no ne želiš ni potruditi", urla na jednoj snimci Mel, no strasti su se smirile dogovorom na sudu.

S Rosalind dosad nije bilo skandala, a par je u skladnoj vezi od 2014. godine, pa se čini da je glumac naučio na svojim pogreškama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: AFP) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) +4 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Celebrity Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bacila glumce u drugi plan: Pogledajte zašto baš svi danas pričaju o ovoj djevojci

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) +4 Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Celebrity Omiljeni komičar prvi put u javnosti s novom djevojkom poslije tragičnog gubitka bivše
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene