Bradati Mel blistao je u elegantnom, crnom odijelu, dok je njegova mlađahna djevojka odabrala seksi haljinu u boji crnog vina s dubokim dekolteom.

Galerija


U siječnju 2017. godine glumac je dobio deveto dijete s djevojkom Rosalind Ross.

Vezani članci Čakovečki gradonačelnik zaplakao pred novinarima zbog prijetnji smrću - 4 Gradonačelnik Čakovca otkrio da je primio prijetnje smrću pa zaplakao pred novinarima: ''Nikad se nije vodila ovako prljava kampanja'' Crkva u Salima, ilustracija Svećenik koji se predstavljao kao policajac opet privukao pažnju: Na župni dvor izvjesio zastavu HOS-a, mještani je gađali jajima

Radi se o 63-godišnjem Melu Gibsonu, koji se na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa na crvenom tepihu pojavio u društvu 28-godišnje djevojke Rosalind Ross.

Bradati Mel blistao je u elegantnom, crnom odijelu, dok je njegova mlađahna djevojka odabrala seksi haljinu u boji crnog vina s dubokim dekolteom, pa ne treba posebno naglašavati tko je bio zvijezda večeri.

Glumac već ima sedmero djece s prvom suprugom Robyn Moore, kćer Hannu i šest sinova, a par je proveo u braku 31 godinu, od 1980. do 2011. godine. Mel ima i 8-godišnju kćer Luciu s ruskom pijanisticom i pjevačicom Oksanom Grigorijevom.

Njihova veza bila je poprilično burna, a nakon prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Također, u javnost su procurile brojne snimke na kojima Gibson u totalnom ludilu vrijeđa bivšu, spominje kako je ljubomoran na njezina bivšeg dečka te kako žali što ima dijete s njom.

Na nekim je snimkama priznao i kako ju je tukao i varao "jer je to zaslužila", a tu su bile i brojne druge rasne i šovinističke uvrede.

"Ti nemaš je**nu dušu. Ostavio sam svoju suprugu jer nismo imali duhovnu povezanost. Nemamo je ni ja i ti, ništa, jer se ti je**no ne želiš ni potruditi", urla na jednoj snimci Mel, no strasti su se smirile dogovorom na sudu.

S Rosalind dosad nije bilo skandala, a par je u skladnoj vezi od 2014. godine, pa se čini da je glumac naučio na svojim pogreškama.

Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama

Bacila glumce u drugi plan: Pogledajte zašto baš svi danas pričaju o ovoj djevojci

Omiljeni komičar prvi put u javnosti s novom djevojkom poslije tragičnog gubitka bivše