Meghan Markle tijekom posjeta Novom Zelandu u mnoštvu je prepoznala Hannah Sergel, djevojku s kojom je komunicirala na društvenim mrežama prije nego što ju je obrisala nakon ulaska u kraljevsku obitelj.

Galerija


Meghan Markle, koja je trenutačno sa suprugom i princem Harryjem u službenom posjetu Novom Zelandu, ostala je u šoku kada je tijekom pozdravljanja sa stanovnicima među mnoštvom ljudi ugledala i poznato lice.

Video možete pogledati OVDJE.

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah

Naime, vojvotkinja se susrela s Hannah Sergel, djevojkom s kojom je komunicirala preko Instagrama prije nego što se zaručila za Harryja i obrisala društvene mreže.

Kako je Hannah ispričala, jednom prilikom povjerila se Meghan o svom zdravstvenom stanju i psihičkim problemima, a onda joj je bivša glumica poslala inspirirajući video u kojem ju je ohrabrila da bude jaka, svoja te da se koliko god može posveti sveučilišnom obrazovanju.

''O, moj Bože'', rekla je Meghan čim ju je uočila, nakon čega je potrčala prema njoj, izgrlila ju i izmijenila s njom nekoliko rečenica, a 20-godišnjakinja nije mogla sakriti suze. Vojvotkinja je od nje preuzela i pismo koje joj je Hannah napisala.

''Kad sam je vidjela, odmah sam zaplakala. Ona je predivna osoba i jako mi je drago da je sretna s Harryjem. Još sam u šoku jer me je izgrlila i popričala sa mnom'', rekla je Hannah.

Dodala je da ju je upravo Meghan potaknula da bude najbolja verzija sebe.

''Nadahnula me da nastavim i kad su stvari teške, da uvijek budem ljubazna. Divim se njezinoj spremnosti da isproba nove stvari, njezinu intelektu te kako svoju novu ulogu koristi da bi ljude potaknula na neke promjene'', zaključila je Hannah.

Princ i Meghan vjenčali su se u svibnju ove godine, a ovo je njihova prva zajednička turneja.

Prva ljubav nakon razvoda: Goran Vlaović ljubi 17 godina mlađu bivšu misicu

Bivša supruga jednog od najboljih tenisača svih vremena blista poslije burnog razvoda

Umjesto svadbe prekid: Nina Badrić opet slobodna, raskinula zaruke s poduzetnikom