Meghan Markle udajom za princa Harryja postala je prava zvijezda te svi žele znati što radi i nosi.

Galerija


Gdje god se pojavi, Meghan Markle izazove pravi kaos.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji"

Otkad je postala supruga britanskog princa Harryja i vojvotkinja od Sussexa, za bivšom američkom glumicom poludio je cijeli svijet.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Svi žele znati gdje je, što radi i što nosi, a pravi kaos nastao je u utorak na Fidžiju na kojem je trudna vojvotkinja posjetila tržnicu koja je u jednom trenutku postala prenapučena, pa su ju zaštitari maknuli s nje svega šest minuta nakon dolaska.

Vojvotkinja se tamo trebala zadržati 20 minuta te se susresti s voditeljicama jednog UN-ova projekta, no sigurnosni rizik učinio je svoje. Oglasila se i Kensingtonska palača, koja je za sve optužila veliku gužvu u kojoj je osiguranje ocijenilo da je odlazak najbolje rješenje.

Snimka koja je procurila u javnost pokazuje trenutak kada plavokosa šefica Meghanina osiguranja dolazi s ostalim pomoćnicima do vojvotkinje te joj objašnjava da mora krenuti s njima kako se ne bi dogodilo nešto loše. Također, u osiguranju para radi još nekoliko žena, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je Meghan vrlo glasna kada je u pitanju borba za ženska prava.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

To je bio deveti dan prve službene turneje princa i vojvotkinje koja će trajati ukupno 16 dana, a dio obožavatelja s tržnice ostao je razočaran što nije imao prilike porazgovarati s novom ikonom. Kao prava profesionalka, Meghan ni u trenucima potencijalnog rizika nije skidala veliki osmijeh s lica, a još jednom je pokazala poveći trbuščić u neodoljivoj cvjetnoj haljini s pom-pomima.